ساخت باتری گوشیهای هوشمند با پوسته برنج
ماده سیلیس موجود در پوسته برنج میتواند تبدیل به سیلیکون شود و در نهایت از آن آنودهایی ساخته شود که در باتریهای لیتیوم - یونی با ظرفیت بالا مورد استفاده قرار میگیرند.
به گزارش پارس به نقل از فارس، این طور که محققان کره ای بر پایه بررسی های جدید خود اعلام کرده اند، پوسته برنج در آینده می تواند انرژی مورد نیاز گوشی های هوشمند را تامین کند و علاوه بر این مواد بازیافتی می توانند میزان استفاده از باتری های قابل شارژ را کاهش دهند.
ماده سیلیس موجود در پوسته برنج می تواند تبدیل به سیلیکون شود و در نهایت از آن آنودهایی ساخته شود که در باتری های لیتیوم - یونی با ظرفیت بالا مورد استفاده قرار می گیرند. این بررسی را محققان" موسسه پیشرفته علوم و فناوری کره" (CSIRO) انجام دادند و نتایج حاصل از آن در" مجموعه مقالات آکادمی ملی علوم کره" به چاپ رسید.
باتری ها امروزه به طور فزاینده در تمام دستگاه های الکترونیکی همراه و دستگاه های چندکاربردی مورد استفاده قرار می گیرند.
" آدام بست" (Adam Best) مدیر تحقیقات علمی مرکز CSIRO در این خصوص گفت: « امروزه گروه های تحقیقاتی فراوانی در حال کار کردن روی سیلیکون و آلیاژهای سیلیکون هستند، زیرا این ماده پس از لیتیوم به عنوان دومین منبع بزرگ انرژی برای الکترودها محسوب می شود» .
به گفته بست، مردم این روزها ترجیح می دهند که از سیلیکون استفاده کنند، زیرا در باتری های فلزی لیتیوم اختلالات و مشکلات فراوانی وجود دارد که در باتری های لیتیومی دیده نمی شود. اما باید توجه داشت که تولید این باتری های سیلیکونی با حجم بالا و همچنین واکنش های الکترولیتی مربوط به آن بزرگترین مشکل در این زمینه محسوب می شود.
ارسال نظر