به گزارش پارس ، حسین مهاجران در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: از دیگر دلایلی که برای افزایش قیمت سیب زمینی به آن اشاره می شود صادرات بی رویه است.

وی تصریح کرد: بازار هدف صادرات میوه ما عمدتا ترکیه و پاکستان است و این دو بازار اجاره نمی دهند سیب زمینی ایران به دلیل قیمت بیشتر و کیفیت کمتر نسبت به سیب زمینی ترکیه و پاکستان به آنجا وارد شود.

رییس اتحادیه میوه و سبزی فروشان یادآور شد: در دو سال گذشته کاشت بیش از حد و تقاضای کم مصرف کنندگان باعث شد قیمت سیب زمینی به نازل ترین قیمت فروخته شود.

مهاجران افزود: گرگان ارزان ترین منطقه کشت سیب زمینی به حساب می آید که متاسفانه کاشت و برداشت در این منطقه در سال جاری بسیار کاهش یافته است.

وی بیان کرد: از طرف دیگر اصفهان که کاشت تابستان و پاییزه داره در حال برداشت است و قیمت آن نسبت به سال گذشته بسیار گران است. در حال حاضر قیمت سیب زمینی اصفهان با کاهش کیلویی ۲۰۰ تومانی نسبت به دو روز گذشته کیلویی ۱۸۰۰ تومان به فروش می رسد.

رییس اتحادیه میوه و سبزی فروشان خاطرنشان کرد: هنوز در میادین مشخص نیست که زمین های قابل کشت در سال جاری چقدر میوه تولید خواهند کرد و اگر تولید سیب زمینی در فصل تابستان و پاییز نیاز کشور را تامین کند این محصول با قیمت کیلویی ۳۰۰ تومان به فروش خواهد رسید.

مهاجران درباره مناطق زیر کشت در تابستان گفت: گرگان، اصفهان، قروه و همدان مناطقی هستند که در تابستان در آن ها سیب زمینی کشت و برداشت می شود.

وی گفت: کشت گرگان تمام شده و کشت اصفهان در حال برداشت و فروش است اما همچنان حجم تولید قروه و همدان مشخص نیست.

رییس اتحادیه میوه و سبزی فروشان در پایان گفت: در پاییز استان اصفهان متشکل از شهرهای خمین، داروف، فریزن، خوانسار و گلپایگان، استان اردبیل، شهر دماوند، فیروزکوه، شاهرود و اراک به زیر کشت می روند که بیشترین حجم کشت در استان اراک است.