به گزارش پارس به نقل از مهر، بر اساس این سند که در آستانه گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن از سوی وزیر صنعت، معدن و تجارت ابلاغ شده است، تجهیزات الکترونیکی و الکتریکی، تجهیزات و ماشین آلات صنعت، تجهیزات حمل و نقل، محصولات شیمیایی، تولید حاملهای انرژی و خدمات فنی و مهندسی از اولویتها است.

همچنین خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات، خدمات آموزشی و سرگرمی، خدمات گردشگری و خدمات بیمه ای و مالی از جمله اولویتهایی است که در این برنامه تاکید شده است.

برنامه راهبردی صنعت، معدن و تجارت همچنین در برگیرنده اهداف کلان بخش های صنعت، معدن و تجارت در راستای چشم انداز ۱۴۰۴ و با توجه به جایگاه این بخش ها در اقتصاد کشور است.

بر این اساس ارزش افزوده بخش، متوسط نرخ رشد ارزش افزوده بخش، حداکثر نرخ تورم مصرف کننده، حداکثر نرخ تورم تولید کننده، ارزش صادرات بخش، نسبت صادرات بخش، نسبت صادرات به واردات بخش، تعداد اشتغال بخش و سهم بهره وری از رشد ارزش افزوده بخش، اهداف کلان تعیین شده هستند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در ابلاغیه خود بر اجرای این برنامه با مشارکت بنگاه های خصوصی و تعاونی و به ویژه تشکل های آنها تاکید کرده است.
به این منظور، انجام بخشی از مسئولیت ها و اختیارات وزارت صنعت، معدن و تجارت در پیاده سازی و اجرای برنامه راهبردی به اصناف، تشکل های صنعتی و معدنی واگذار می شود و این موارد توسط ستاد برنامه راهبردی تعیین میشود.