توسعه پارسیان به عنوان هاب جدید پتروشیمی
معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی تاکید کرد: یکی از سیاستهای شرکت ملی صنایع پتروشیمی، ایجاد هاب جدیدی است که از نظر منطقهای، امکانات و موقعیت استراتژیکی برای کلیه سرمایهگذاران از جذابیتهای لازم برخوردار باشد.
بهزاد محمدی، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در راس هیاتی از مدیران ستادی این شرکت، در نخستین سفر عملیاتی خود به عسلویه، ضمن بازدید از برخی از طرحهای در دست اجرای این منطقه، از صنایع انرژیبر و صنایع پشتیبان در منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان بازدید کرد و گفت: فعالیتها و توانمندیهای ایجاد شده در این منطقه در بخش صنعت پتروشیمی قابل تقدیر است.
وی با بیان اینکه یکی از سیاستهای شرکت ملی صنایع پتروشیمی، ایجاد هاب جدید پتروشیمی است که از نظر منطقهای، امکانات و موقعیت استراتژیکی برای کلیه سرمایهگذاران از جذابیتهای لازم برخوردار باشد، اظهار داشت: تنوع خوراکهای مایع و گازی یکی از جذابیتهای جذب سرمایهگذاری در صنعت پتروشیمی است و میتوان به جرات گفت، صنعت پتروشیمی مولدترین صنعت در میان صنایع کل کشور است.
معاون وزیر نفت درخصوص قابلیتها و الزامات تبدیل شدن منطقه پارسیان به عنوان هاب جدید توسعه صنعت پتروشیمی تصریح کرد: شاید بتوان با توجه به زیرساختهای فنی- تخصصی ایجاد شده و در دست ساخت، از جمله نزدیکی به منطقه عسلویه و منابع خوراک، اخذ مجوزهای قانونی، نزدیکی به فرودگاه و در مجاورت دریا بودن پارسیان را به عنوان یک هاب از صنعت پتروشیمی خواند، اما نکته حائزاهمیت و مهم در این بخش، تدوین برنامه جامع توسعه با نگاه بلندمدت و همهجانبهنگر است، به طوری که در این برنامه نکاتی همچون تنوع خوراک و تنوع تولید دیده شود، تا سرمایهگذاران منطقه در آینده دچار ریسکهای سرمایهگذاری نگردند.
محمدی یکی از الزامات پیشروی این منطقه را همکاری و هماهنگیهای موثر، تعریف شده و وحدت نظر دو وزارتخانه نفت و صنعت، معدن و تجارت تحت یک برنامه جامع دانست و خاطرنشان کرد: در این بخش وظایف و حمایتهایی که برعهده شرکت ملی صنایع پتروشیمی است به جدیت پیگیری و تلاش میشود مشکلات و مسائل پیشروی این منطقه با اهتمام همکاران این شرکت رفع و تفکیک شود.
گفتنی است، منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر پارسیان در ۱۵ کیلومتری غرب شهر پارسیان در استان هرمزگان و به مساحت ۹۸۰۰ هکتار قرار دارد. این منطقه یکی از قطبهای توسعه در کشور است که با توجه به مؤلفههای اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، امنیتی، زیست محیطی و جغرافیایی، امکان استقرار صنایع مختلف انرژی بردرآن فراهم است. براساس برنامههای ترسیم شده در این منطقه ویژه به جز توسعه صنعت پتروشیمی، ایجاد صنایعی همچون فولاد، صنایع آلومینیم، آلومینا و توسعه زیرساختها، از جمله اسکلههای صادراتی و تولید برق و آب در دست اجراست.
انتهای پیام/
ارسال نظر