به گزارش پارس نیوز، 

عبدالرضا شیخان در خصوص تولیدات سیمان در سال جاری بیان کرد: تولیدات سیمان در کشور بر اساس نیاز‌های بازار است این در صورتی است که کارخانه جات سیمان توانایی بالاتری برای تولید این محصول را دارند، اما با توجه به صرفه جویی در منابع انرژی، موظف هستیم که بر اساس نیاز‌های بازار به تولیدات خود ادامه بدهیم.

وی با ذکر این مطلب که صنعت سیمان نیز مانند اکثر بازار‌ها و صنایع، متاثر از بالا رفتن نرخ ارز در کشور است، تصریح کرد: به همین دلیل تولید کنندگان در چند ماه گذشته با مشکلات نقدینگی مواجه شده اند و قیمت تمام شده‌ سیمان برای آن‌ها صرفه‌ی اقتصادی ندارد.

دبیر انجمن کارفرمایان سیمان در خصوص افزایش قیمت سیمان اظهار کرد: صنعت سیمان و چندی از کارشناسان مربوطه در تلاش اند که یک نرخ منطقی برای سیمان به دست آورند تا هم برای تولید کننده و هم برای مصرف کننده صرفه اقتصادی داشته باشد و پیش بینی می‌شود که قیمت‌ها حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد رشد داشته باشد.

شیخان با بیان اینکه صادرات سیمان صرفه‌ی اقتصادی ندارد تصریح کرد: صادرات سیمان به دلیل حجیم بودن و ارزان بودن آن، یک تجارت کم سود برای کشور صادرکننده است ضمن اینکه بخشی از نیاز کشور‌های حوزه‌ی خلیج فارس و آسیای میانه توسط صنعت سیمان ایران برطرف می‌شود، با این وجود کشور ایران در حدود ۱۲ میلیون تن درسال این محصول را صادر می‌کند.

وی در خصوص تاثیر ساخت و ساز بر بازار سیمان خاطر نشان کرد: آمار‌ها نشان از رشد تعداد خانه‌های خالی در کشور را دارد و براین اساس میزان ساخت وساز در کشور کاهش پیدا کرده است در نتیجه با کاهش میزان ساخت وساز بازار سیمان کمی با رکود مواجه شده است، لازم به ذکر است که کارخانه جات ایران توانایی تولید بیش از حد کنونی را دارند.

دبیر انجمن کارفرمایان سیمان گفت: هم اکنون هر تن سیمان به قیمت ۱۱۶ هزار تومان معامله می‌شود.