۳ سند جدید آبی به دولت و مجلس رفت
سرپرست معاونت آب و آبفای وزارت نیرو با اعلام انتشار اسناد مربوط به طرح جامع آب کشور، سند ملی آب و تدوین برنامه های عملیاتی بخش آب در سال جاری گفت: این ۳ سند برای گرفتن مجوزها و تاییدیه ها به کمیسیون های زیربنایی دولت و مجلس ارسال شد.
به گزارش پارس به نقل از مهر، علیرضا دایمی با اعلام اینکه حدنصاب فروش اوراق مشارکت بخش آب شکسته شد گفت: در سال ۹۱ بیشترین میزان فروش اوراق مشارکت در بخش آب و آبفای کشور انجام و بیش از ۴۰ هزار میلیارد ریال اوراق مشارکت فروخته شد.
سرپرست معاونت آب و آبفای وزارت نیرو با اشاره به برنامه های بخش آب برای تنوع بخشی منابع تامین مالی در سال ۹۱ و کاهش میزان وابستگی به اعتبار دولتی با استفاده از منابعی مانند سرمایه گذاران بخش خصوصی، بیع متقابل، تهاتر، فروش اموال و فروش اوراق مشارکت اظهار داشت: سال ۹۱ یک نقطه تحول به لحاظ تکمیل طرح های نیمه تمام در بخش آب بوده است.
این مقام مسئول در وزارت نیرو افزود: اجرای طرح های مهم کشور از جمله طرح های بزرگی مانند طرح سیاه بیشه و رامهرمز بخش زیادی از شبکه های آبیاری و زهکشی و تصفیه خانه های آب و فاضلاب در سال ۹۱ سرعت گرفت.
به گفته وی، طرح های مهرماندگار نیز از کارهای بزرگی بود که در سال ۹۱ در بخش آب کشور هدف گیری شد و به ثمر نشست. دایمی با بیان اینکه در تدوین اسناد بالادستی در سال گذشته هم موفقیت های بزرگی به دست آمده است گفت: بخش زیادی از طرح جامع آب کشور، تدوین راهبردها و برنامه های عملیاتی بخش آب و تهیه سند ملی آب در سال گذشته صورت گرفت و این سه سند مهمی است که کارهای اجرایی آن در سال ۹۱ انجام شده و انتشار این ۳ سند در سال ۹۲ هدف گیری شده است.
دایمی افزود: این ۳ سند برای گرفتن مجوزها و تاییدیه ها به کمیسیون های زیربنایی دولت و مجلس ارسال شده و امید است با انتشار این اسناد بالادستی بتوانیم هم افزایی و همفکری کاملی را در بدنه مدیریت آب کشور ایجاد کنیم.
سرپرست معاونت آب و ابفای وزارت نیرو اظهار داشت: افزایش سهم بخش خصوصی در اجرای طرح ها چه به صورت سرمایه گذاری و چه به لحاظ اعلام آمادگی برای همکاری از جمله دیگر مباحث مهم بخش آب در سال ۹۱ بود که امیدواریم ادامه یابد.
وی استفاده از آب دریاها برای مناطقی از کشور که با تنش شدید آبی مواجه هستند به عنوان یکی دیگر از دستاوردهای سال ۹۱ اشاره کرد و گفت: در بخش هایی از کشور مانند ناحیه فلات مرکزی دیگر آب تجدیدشونده وجود ندارد و نمی توان از آب سطحی و آب زیزمینی برای توسعه استفاده کرد. دایمی ابراز امیدواری کرد با اجرای طرح های انتقال آب بتوانیم تنش آبی را در استان های فلات مرکزی مانند سمنان، اصفهان، خراسان جنوبی، کرمان و یزد کاهش دهیم.
ارسال نظر