فرایند مدیریتی مقابله با بحران در سیستم مدیریت راهآهن
سعید محمد زاده در جلسه ستاد ارتقا ایمنیبا تاکید بر اینکه اقدامات اصلاحی نیازمند برنامه ریزی است، گفت: نباید اشتباه را کتمان و کلیگویی کرد.
به نقل از راه آهن جمهوری اسلامی ایران، سعید محمد زاده در جلسه ستاد ارتقا ایمنیبا تاکید بر اینکه اقدامات اصلاحی نیازمند برنامه ریزی است، گفت: نباید اشتباه را کتمان و کلیگویی کرد.
وی تصریح کرد: ارتقای ایمنی نیازمند سیاست ها و برنامههای منسجم در راهآهن است تا علاوه بر افزایش ایمنی ، نسبت به بررسی و پیشگیری از سوانح هم اقدام شود؛ از این رو باید به فرایند مدیریتی مقابله با بحران توجه ویژه شود.
محمدزاده در این جلسه که با رویکرد پیگیری مسائل مربوط به بحران در حوزه ریلی برگزار شد، افزود: مدیران باید هر «شبه حادثه» یا حادثه و سطح ریسک در هرمنطقه و تبعات آن را بررسی کنند و خود را در مقابل این موضوع مسئول بدانند تا مشخص شود که دلایل آن چه بوده و برای جلوگیری از آن راهکار و نقطه نظر ارائه کنند.
وی ادامه داد: ایمنی ماحصل رفتار ما است بخش های ستادی وظیفه مدیریت بر کلان عملیات ایمنی را به عهده دارند اما بخشهای اجرایی به ریشهیابی عوامل حوادث و راهکارهای جلوگیری از آن بپردازند.
محمد زاده گفت: تحولات از عیبیابی و تغییر رفتار شروع میشود و همه عناصر یک جامعه در آن نقش دارند.
حسین عاشوری قائم مقام راه آهن نیز در این جلسه خواستار بررسی بیشتر برخورد قطار با وسایل نقلیه جادهای و «برخورد با عابر» شد و اضافه کرد: اقدامات اصلاحی بایستی در راستای پیشگیری از حوادث انجام شود و مدیران در مورد راهکارها و طرحهای خود در این باره توضیح تحلیلی بدهند.
قائم مقام راهآهن گفت: غیر همسطح کردن به معنای کاهش حوادث نیست و استانداردسازی و فرهنگ سازی در این زمینه بسیار موثر است.
انتهای پیام/
ارسال نظر