نگهداری 20 هزار میلیارد تومان کالا در انبار اموال تملیکی
رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: با مصوبه اخیر دولت مقرر شده تا پایان سال کلیه اموال تملیکی که در انبارها نگهداری میشود، تعیین تکلیف شود و بخشهایی که باید صادر شود، صادر شده و بقیه به فروش رود یا در صورت لزوم منهدم شود.
علی مؤیدی خرمآبادی امروز در حاشیه دومین جلسه ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز که با حضور نماینده سه قوه در وزارت کشور تشکیل شد، گفت: با مصوبه اخیر دولت مقرر شده تا پایان سال کلیه اموال تملیکی که در انبارها نگهداری میشود، تعیین تکلیف شود و بخشهایی که باید صادر شود، صادر شده و بقیه به فروش رود یا در صورت لزوم منهدم شود.
رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: قول میدهم تا پایان سال هیچگونه اموال تملیکی که قطعیت پیدا کرده، در انبارها نگهداری نشود.
وی ادامه داد: متولی نگهداری و تعیین تکلیف این اموال سازمان اموال تملیکی است، البته چهار دستگاه یعنی وزارت صمت، بهداشت، جهاد کشاورزی و وزارت نفت هم در مورد این اموال اظهارنظر میکنند.
مؤیدی خرمآبادی با بیان اینکه عدد دقیقی از اموال تملیکی در سال جاری اعلام نشده است، گفت: اما براساس آماری که توسط سازمان اموال تملیکی برای سال ۹۶ به ستاد مبارزه با قاچاق کالا اعلام شد و نامه آن مکتوب و موجود است، این اموال بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان ارزش دارد که در انبارهای انبار تملیکی نگهداری میشود که با دستور رئیس جمهور و مصوبه دولت این اموال امسال تعیین تکلیف خواهد شد.
وی در پاسخ به این سؤال که ظاهرا چهار پرونده کلان مانع تصمیمگیری در مورد اموال تملیکی است، افزود: در حال حاضر صدها پرونده در حال رسیدگی قضایی است.
رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار داشت: پرونده قاچاق خودرو هم در حال رسیدگی است و مراحل قضایی آن در حال طی شدن است و امیدواریم به زودی به نتیجه برسیم.
وی در مورد قاچاق حاملهای انرژی نیز اظهار داشت: در این زمینه اقدامات خوبی انجام شده،اما همچنان شاهد هستیم که در این جلسه مقرر شد برای ساماندهی بحث قاچاق سوخت کارگروهی تشکیل شود تا توسط آن کارگروه مکانیزمهای مبارزه با قاچاق سوخت بررسی شود.
مؤیدی خرمآبادی گفت: موارد مختلفی برای جلوگیری از قاچاق سوخت مدنظر است که یکی ازآنها احیای دوباره کارت سوخت است.
وی با بیان اینکه بیشتر کالاهای قاچاق مربوط به پوشاک، قطعات خودرو، لوازم خانگی و بهداشتی است، اظهار داشت:کالاهای مکشوفه قاچاق نسبت به سال گذشته تاکنون ۱۲۳ درصد به لحاظ ارزشی رشد داشته است.
رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: اگر سازمان استاندارد، وزارت بهداشت و حوزههای تخصصی نظرشان در رابطه با استفاده از یک قلم کالای تملیک شده مثبت باشد، آن کالا به فروش میرسد و به بازار برگردانده میشود در غیر این صورت تصمیمات دیگری در مورد آن اخذ خواهد شد.
انتهای پیام/
ارسال نظر