حمایت بانک قرض الحسنه مهر ایران از کالای ایرانی
، مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران گفت: این بانک، باتوجه به لزوم افزایش قدرت خرید مردم در استمرار چرخه تولید و اشتغال در بنگاه های کوچک و متوسط که دارای زنجیره ارزش داخلی بوده و موجبات اشتغال ملی را فراهم می کند اقدام به پیش بینی طرحی به منظور پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به متقاضیان کالای ایرانی نموده است.
دکتر مرتضی اکبری، مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان «حمایت از کالای ایرانی» بیان داشت: این بانک، باتوجه به لزوم افزایش قدرت خرید مردم در استمرار چرخه تولید و اشتغال در بنگاه های کوچک و متوسط که دارای زنجیره ارزش داخلی بوده و موجبات اشتغال ملی را فراهم می کند اقدام به پیش بینی طرحی به منظور پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به متقاضیان کالای ایرانی نموده است.
اکبری در رابطه با طرح «حمایت از کالای ایرانی» خاطرنشان کرد: در این طرح، تمامی تولیدکنندگان و فروشندگان کالای ایرانی به منظور تسهیل در فروش کالای خود می توانند به انعقاد تفاهمنامه با بانک قرض الحسنه مهرایران اقدام نموده تا مشتریان آنان از طریق دریافت تسهیلات قرض الحسنه بتوانند هزینه های خرید محصولات مورد نظر را تامین و پرداخت کنند.
وی افزود: انعقاد تفاهمنامه همکاری با شرکت سهامی فرش ایران و شورایعالی مناطق آزاد با هدف افزایش قدرت خرید از طریق اعطای تسهیلات قرض الحسنه و عرضه کارتهای بانکی با قابلیتهای خاص، اولین قرارداد های منعقد شده در این زمینه می باشد.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران ادامه داد: برای ایجاد رونق اقتصادی، حمایت از کارآفرینی و اشتغالزایی تفاهمنامه های متعددی با سازمان ها و نهاد های گوناگون از جمله: بنیاد برکت، بسیج سازندگی، بنیاد مسکن انقلاب، سازمان بهزیستی کمیته امداد امام خمینی(ره) و... منعقد شده است که توجه ویژه بیشتر آنها بر توانمندسازی نیازمندان و محرومان متمرکز شده است.
وی افزود: بر این اساس، طبق تفاهم نامه منعقده با بنیاد برکت 1.500 میلیارد ریال با نرخ تسهیلات ۳ و ۴ درصدی با دوره باز پرداخت ۴۸ یا ۶۰ ماهه در نظر گرفته شده که در مرحله اول ۶۰۰ میلیارد ریال در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران ادامه داد: از ابتدای سال گذشته تا پایان مرداد ماه سال جاری نیز معرفی شدگان کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی، موفق به دریافت 5 هزار و 98 فقره وام قرض الحسنه اشتغالزایی و مشاغل خانگی به ارزش بیش از 741 میلیارد ریال شدند.
اکبری اضافه کرد: از ابتدای سال 1397 تا پایان مرداد ماه تعداد 382.665 فقره تسهیلات قرض الحسنه به مبلغ 43.046 میلیارد ریال به اقشار مختلف جامعه پرداخت شده است.
دکتر مرتضی اکبری درخصوص اقدامات مطلوب بانک در حوزه های اجتماعی نیز بیان داشت: بانک قرض الحسنه مهر ایران از طریق طراحی و اجرای طرح ها و برنامه های متنوع برای اعطای تسهیلات قرض الحسنه، گامهای موثری در زمینه ترویج بانکداری اسلامی در بستر قرض الحسنه و انجام مسئولیت های اجتماعی در حوزه های اشتغال، معیشت، ازدواج، درمان و حمایت از مددجویان سازمان های حمایتی برداشته است.
وی تصریح کرد: اجرای طرح های تسهیلاتی در حمایت از بنیان خانواده به ویژه زنان سرپرست خانوار، همانند طرح های "اندوخته خانواده مهر ایران" و "اندوخته بانوان مهر ایران" رضایتمندی بسیاری را در میان اقشار ضعیف و متوسط جامعه ایجاد کرده است.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران در رابطه با فعالیت های صورت گرفته در 10 سال گذشته اظهارداشت: منابع این بانک در یکدهه فعالیت و تا پایان سال 1396 مبلغ 110 هزار و 361 میلیارد ریال بوده است که 45 درصد از کل این منابع مربوط به سال 1396 است.
وی خاطرنشان کرد: این منابع به طور میانگین در طی ده سال، 30 درصد رشد سالانه داشته است، در حالی که رشد منابع بانک در سال 1396 نسبت به سال قبل 83 درصد بوده است.
دکتر مرتضی اکبری افزود: در پنج ماهه نخست سال جاری نیز بیش از 12 هزار میلیارد ریال منابع جذب شده که نسبت به پایان سال گذشته 11 درصد رشد داشته است.
وی با اشاره به نسبت مصارف به منابع بانک ادامه داد: در مدت یکدهه فعالیت بانک، به 3 میلیون و 245 هزار نفر تسهیلات قرضالحسنه پرداخت شده، که 23 درصد آن یعنی نزدیک به 752 هزار نفر از آنان در سال 1396 تسهیلات خود را دریافت کرده اند که نسبت مبلغ تسهیلات پرداختی در این بازه زمانی به میزان 37 درصد رشد داشته است، همچنین میزان مصارف در این دوره نیز 74 درصد رشد داشته است.
وی ادامه داد: بانک قرض الحسنه مهر ایران برای امسال در تلاش است تا در راستای تحقق مسئولیت اجتماعی خود به یک میلیون نفر با اعتباری بالغ بر 120 هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه پرداخت کند.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران با تاکید بر پایین بودن میزان مطالبات بانک به عنوان یکی از نقاط قوت آن بیان داشت: نسبت مطالبات غیر جاری به مصارف بانک از ابتدای فعالیت تاکنون حدوداً یک درصد بوده که نشان دهنده عملکرد مطلوب آن در سیستم بانکی کشور است و این میزان کاهشی بوده به نحوی که در پایان سال گذشته به ۰.۹ درصد رسیده است.
انتهای پیام/
ارسال نظر