خروج انگلیسیها از پروژه خیالی در ایران
یکی از این شرکتها که با ماهها بازی رسانهای، بالاخره از پروژهای که یک سال در آن حضور داشت و هیچ اقدام مؤثری در آن انجام نداد خارج شد، شرکت توتال فرانسه بود.
در پی اعلام رئیس جمهور آمریکا برای اعمال تحریمها علیه ایران، برخی شرکتهای اروپایی بهمنظور نشان دادن خوشخدمتی خود به آمریکا، به اعلام رسانهای خروج از ایران پرداختند.
یکی از این شرکتها که با ماهها بازی رسانهای، بالاخره از پروژهای که یک سال در آن حضور داشت و هیچ اقدام مؤثری در آن انجام نداد خارج شد، شرکت توتال فرانسه بود.
بین هیاهوسازی و رقابت رسانهای برخی شرکتهای اروپایی برای اعلام خروج از ایران، یک شرکت انگلیسی به رویترز اعلام کرد که از ایران خارج میشود؛ این در حالی است که این شرکت اصلاً در ایران حضور نداشته و پروژهای که اعلام کرده فعالیت در آن را متوقف میکند، از اساس وجود خارجی ندارد.
یک هفته پیش، خبرگزاری رویترز اعلام کرد "شرکت انگلیسی کوئرکاس، که در زمینه سرمایهگذاری در انرژیهای تجدیدپذیر فعالیت دارد اعلام کرده بهدلیل تحریمهای اخیر دولت آمریکا تمام فعالیتهای خود در ایران از جمله یک پروژه 500 میلیون یورویی برق خورشیدی را متوقف میکند.
دیگو بیاسی، مدیر ارشد شرکت کوئرکاس در این باره گفت: «بعد از تحریمهای (جدید دولت) آمریکا علیه ایران، ما تصمیم گرفتهایم تمام فعالیتهایمان در این کشور از جمله پروژه 600 مگاواتیمان را متوقف کنیم. ما همچنان به رصد دقیق وضعیت ایران ادامه میدهیم»".
سیدمحمد صادقزاده مدیرعامل انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق (ساتبا) نسبت به اعلام خروج این شرکت انگلیسی اینگونه واکنش نشان داد: "شما اصلاً نیامده بودی که اکنون بخواهی بروی".
معاون وزیر نیرو این ادعا را یک شیطنت سیاسی دانست و گفت: "همه امور مربوط به انرژیهای تجدیدپذیر در سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق انجام میشود و ما از وجود چنین سرمایهگذاری که این شرکت انگلیسی اعلام کرده، بیاطلاعیم".
ارسال نظر