نشست نقشآفرینی زنان در اقتصاد انقلاب اسلامی برگزار میشود
موسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی نشست تخصصی با عنوان نقشآفرینی زنان در اقتصاد انقلاب اسلامی مبتنی بر اندیشههای مقام معظم رهبری را در تاریخ چهارشنبه 30 خرداد ماه 1397، ساعت 15 الی 18 برگزار میکند.
موسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی در ادامه سلسله نشستهای تخصصی تبیین نظری و عملی اقتصاد انقلاب اسلامی، نشستی تخصصی با عنوان نقشآفرینی زنان در اقتصاد انقلاب اسلامی (گذشته، حال و آینده) مبتنی بر اندیشههای مقام معظم رهبری را در تاریخ چهارشنبه 30 خرداد ماه 1397، ساعت 15 الی 18 برگزار میکند.
*ضرورت برگزاری نشست
تحلیل فرهنگ اقتصادی خانواده در تولید ثروت و مصرف، کلید فهم خانواده و تحولات آن است. از آنجا که میان فرهنگ اقتصادی خانواده و استحکام و کارآمدی خانواده پیوندی عمیق برقرار است، بررسی تحولات فرهنگ اقتصادی خانواده در حوزۀ درآمد حاصل از اشتغال و مصرف از ضرورتهای مطالعات جنسیتی و پژوهشهای خانواده محور میباشد.
از سویی همراه با سیر صعودی روند اشتغال زنان، زنان از وظایف و مسئولیتهای سنتی خانه داری و همسرداری و تربیت فرزند و... معاف نشده و علاوه بر کار بیرون، بار این مسئولیتها را نیز همچنان بر دوش میکشند.
زنان نیمی از جمعیت کشور را شامل می شوند که حداقل به میزان مردان در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی باید نقشآفرینی متناسب خویش را داشته باشند. تعیین چارچوبهای منطقی و عالمانه که با موازین دینی و عرفی مطابقت داشته و بتواند مبنای عمل جامعه ی اسلامی ما قرار گیرد، حائز اهمیت است.
این نشست ضمن واکاوی ابعاد مختلف پدیده اشتغال زنان و طرح راهکارهای مناسب برگرفته از نتایج تحقیقات و مطالعات انجام شده و استفاده از متون و نصوص معتبر دینی و مبتنی بر اندیشههای مقام معظم رهبری، نظریه متقن و کارآمد را به عنوان الگوی مناسب برای زندگی خانوادگی و شغلی زنان بر مبنای فکر دینی ارائه میدهد.
ارائه دهندگان:
- خانم دکتر فائزه عظیمزاده اردبیلی، دانشیار دانشگاه امام صادق(ع) و عضو هیات اندیشهورز سازمان بسیج حقوقدانان.
- خانم دکتر زعفرانچی، عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، گروه بررسی مسائل زنان.
برخی از محورهای مورد بحث در نشست:
• مروری بر فرمایشات رهبری در خصوص نقشآفرینی اقتصادی زنان؛ بایدها و نبایدها
• تجربه جهانی، گفتمان سازی و جریان سازی اشتغال زنان
• اقتصاد خانوار، امنیت اقتصادی یا اشتغال زنان(توجه به نظریات ارایه شده و تمرکز بر عوامل موثر بر باز توزیع درآمد درون خانوار)
• واقعیاتی از وضعیت موجود اشتغال زنان و نتایجی جهت سیاستگذاری بهینه
انتهای پیام/
ارسال نظر