کمبودهای شهرجدید پرند چیست؟
با برگزاری انتخابات شوراهای شهر در سراسر کشور در ۲۴خرداد ماه سال جاری، اولین دوره شورایشهر شهر جدید پرند نیز تشکیل خواهد شد.
به گزارش پارس به نقل از دنیای اقتصاد، شورای شهر پرند همچون سایر شوراها لازم است دارای برنامه، هدف و چارچوب مشخص سیاست گذاری برای مدیریت شهری این شهر باشد. اما از آنجا که جمعیت ساکن در پرند و همچنین جمعیت در آستانه شکل گیری در این شهر، قابل توجه است، می طلبد اعضای شورای شهر در بدو ورود به صحن شورا، چالش های موجود سکونتی در پرند را مدنظر قرار دهند و براساس نیاز مردم این شهر، برنامه ها و اهداف را رتبه بندی کنند.
برای کسانی که سال ها است در پرند زندگی می کنند و به واسطه ارتباط شغلی شان با مردم، از نیازهای شهری پرند مطلع هستند، اهم برنامه های پیشنهادی برای مدیریت شهری پرند می تواند به شرح زیر رتبه بندی شود:
اول، ایجاد امکانات رفاهی شهری برای همه طبقات: امکانات پرند از نظر رفاهی و خدمات شهری در حد ضعیفی قرار دارد. نبود مراکز تفریحی، گردشگری نظیر سینما، سالن همایش، سالن های ورزشی و محیط های فرهنگی، شهربازی و… از جمله مسائلی است که باید در کمترین زمان ممکن در پرند برقرار شود تا هم سلامت روحی و فیزیکی ساکنان پرند تضمین شود و هم اینکه منابع درآمدی پرند از طریق ایجاد خدمات برقرار شود.
دوم، ایجاد اشتغال و جذب نیروی کاری متخصص و بومی منطقه: در شهر جدید پرند باید مراکز شغلی توسعه پیدا کند تا ساکنان آن مجبور نباشند برای شغل شان بین پرند و شهرهای اطراف مسافرت کنند. ایجاد فرصت های شغلی در پرند از یک سو به کاهش آمار بیکاری جمعیت این منطقه کمک می کند و از سوی دیگر معضل رفت وآمد روزانه اهالی پرند را برطرف می کند.
سوم، حل معضل حمل ونقل: یکی از معضلات فعلی پرند نبود وسایل حمل ونقل کافی برای جابه جایی های درون شهری است که باعث سرگردانی مسافران علی الخصوص در روزهای تعطیل می شود. برای رفع این معضل لازم است مدیریت شهری و همچنین شورای شهر پیگیری روند اجرایی و عملیاتی و تسریع در اتمام پروژه مترو تهران-پرند باشد.
ارسال نظر