کنسرسیوم چندمیلیتی پرگس: در ایران میمانیم
رولی بابیان اینکه شرکت پرگس مصمم به ادامه همکاری با ایران است گفت : ما شرکت انعطاف پذیری هستیم و آمادگی داریم خود را با هر شرایطی منطبق سازیم.
کالین رولی در حاشیه مراسم امضاء موافقت نامه همکاری برای توسعه میدان نفتی کرنج گفت: برای موفقیت این کنسرسیوم برای رسیدن به موقعیت کنونی، عوامل زیادی دخیل بودهاند، اما همه این عوامل بدون عزم جدی دو طرف به نتیجه مطلوبی نمیرسید.
وی در پاسخ به سئوالی درباره ادامه همکاری با ایران پس از خروج آمریکا از برجام گفت : ما درزمان تحریم ها نیز در ایران بوده ایم و بعد ازآن هم اینجا حضور داشته ایم زیراکه همکاری باایران برای ما اهمیت دارد.
رولی بابیان اینکه شرکت پرگس مصمم به ادامه همکاری با ایران است گفت : ما شرکت انعطاف پذیری هستیم و آمادگی داریم خود را با هر شرایطی منطبق سازیم.
وی با تاکید براینکه امضای رئوس توافق (HOA) توسعه و پشتیبانی بهرهبرداری میدان نفتی کرنج بین شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و کنسرسیوم پرگس نتیجه عزم جدی دو طرف است گفت: ما امیدواریم این موافقت نامه هرچه سریعتر اجرایی شود و ما کار را شروع کنیم .
مدیرعامل کنسرسیوم پرگس اعلام کرد: ما در ایران هستیم تا سرمایه گذاری کنیم ، اشتغال آفرینی کنیم و دانش فنی را به ایران بیاوریم و درایران به تعهدات خود پایبندیم .
شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب و کنسرسیوم پرگس (PERGAS) روز چهارشنبه، 26 اردیبهشت به منظور توسعه و پشتیبانی بهرهبرداری میدان نفتی کرنج در قالب الگوی قراردادی نفتخیز جنوب موافقتنامه همکاری (HOA) امضا کردند.
میدان کرنج که اثبات وجود نفت در آن به سال 1342 بازمیگردد، دارای 11 میلیارد بشکه ذخیره نفت درجا در مخازن آسماری و پابده است. تولید از این میدان در سال 1343 آغاز شده و هماکنون روزانه بیش از 120 هزار بشکه نفت از آن برداشت میشود. این میدان که در فاصله 110 کلیومتری جنوب شرق اهواز واقع است، جزو میدانهایی است که عملیات تزریق گاز با هدف ازدیاد برداشت در آن از سال 1371 آغاز شده و کماکان ادامه دارد.
نخستین تفاهمنامه و قرارداد محرمانگی مبتنی بر چارچوب قراردادی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، سوم آذرماه سال 1395 بین این شرکت و کنسرسیوم پرگس متشکل از شرکتهای بینالمللی امضا شد که با هدف مطالعه 2 میدان کرنج (مخازن آسماری، پابده و خامی) و شادگان (مخازن آسماری و بنگستان) در دستور کار قرار گرفت.
با اجرای کامل این طرح، ضمن افزایش ظرفیت تولید نفت خام کشور، زمینه های اشتغال گسترده در استان خوزستان ایجاد شده و بازار کار مناسبی به وجود خواهد آمد. در صورت اجرایی شدن این موافقت نامه، امکان دستیابی به تولید روزانه حداکثر 200 هزار بشکه و تولید تجمعی حدود 655 میلیون بشکه طی 10 سال آینده از این میدان فراهم میشود که هزینههای سرمایهای مستقیم آن معادل 1167 میلیون دلار و هزینههای غیرمستقیم معادل 187 میلیون دلار برآورد شده است.
ارسال نظر