تخریب ساختمان سوخته شرکت برق حرارتی
ساختمان شرکت تولید نیروی برق حرارتی وزارت نیرو که در بهمن ماه سال گذشته دچار حریق شده بود تخریب میشود.
16 بهمن ماه سال گذشته آتشسوزی در قسمت بایگانی شرکت تولید نیروی برق حرارتی باعث شد تا به گفته برخی مسئولان اسناد 40 ساله وزارت نیرو را از بین برده و به خاکستر تبدیل کند.
این آتش سوزی اگر چه سه روز بعد در این ساختمان خاموش شد اما خاموش شدن این آتش بهای سنگینی در پی داشته است بطوریکه در حال حاضر این ساختمان بعد از گذشت بیش از دو ماه کاملا تخلیه است.
گزارشها حاکی از این است که چون این ساختمان دیگر قابل استفاده مجدد نیست مسئولان شرکت برق حرارتی درصدد اخذ مجوز از شهرداری برای تخریب این ساختمان هستند.
محسن طرزطلب مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی با تأیید این خبربه خبرنگار حوزه انرژی خبرگزاری فارس گفت: هماهنگیها با شهرداری تهران در حال انجام است تا مجوز تخریب ساختمان برق حرارتی اخذ شود.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا مشخص است بعد از تخریب شرکت برق حرارتی ،چه ساختمانی با چه کاربری قرار است احداث شود، گفت: فعلاً دنبال کسب مجوز برای تخریب ساختمان برق حرارتی هستیم چون این ساختمان دیگر قابل استفاده مجدد نیست.
به گفته وی در حال حاضر عدهای از کارمندان این شرکت در پژوهشگاه نیرو و عدهای هم در ساختمان مشانیر اسکان داده شدهاند.
ساختمان 13 طبقه شرکت «تولید نیروی برق حرارتی»، از شرکتهای وابسته به وزارت نیرو که در کوچه شهامتی در خیابان ولیعصر تهران، 16 بهمن دچار آتشسوزی شد.
در ابتدا، نگهبانان و کارکنان این شرکت، «اتصالی برق» را عامل این آتشسوزی اعلام کرده بودند،اما مسئول تأسیسات شرکت برق حرارتی وزارت نیرو، علت حادثه را «فعال شدن کپسول اطفای حریق» عنوان کرد.
در طبقه منفی چهار این ساختمان از آن رو که به گفته محمدعلی نجفی، شهردار سابق تهران، «محل نگهداری اسناد» بوده، «حجم زیادی از آتش» ایجاد شده بود.
آقای نجفی همچنین با اشاره به عمر بالای 50 سال این ساختمان که هشت طبقه و پنج طبقه زیرزمینی دارد، از احتمال ریزش یا نشست آن نیز خبر داده بود.
علیرضا ساوالانپور، مسئول تأسیسات شرکت برق حرارتی وزارت نیرو نیز در گفتوگو با فارس، تأیید کرده که «سه اخطاریه» از سوی سازمان آتشنشانی مبنی بر ناایمن بودن این ساختمان دریافت شدهبود.
وی با این حال گفته بود که اخطاریهها داده شده که آخرین اخطاریه مربوط به شش ماه پیش است که ما ساختمان را بهینه کردیم.»
ارسال نظر