اتحادیه اروپا ۶ قدم به عقب برگشت
یورو نَو در گزارشی در مورد بحران اقتصادی در اتحادیه اروپا نوشت: این اتحادیه با ورود به ششمین سهماهه متوالی رکود اقتصادی خود، ۶ گام به عقب برداشته است.
به گزارش پارس ، فارس به نقل از پایگاه اینترنتی « یورو نَو» در گزارشی در مورد بحران اقتصادی در اتحادیه اروپا نوشت: اتحادیه اروپا به ششمین سه ماهه متوالی و نگران کننده افت وضعیت اقتصادی خود از زمان شکل گیری منطقه یورو وارد شده است.
بر اساس آخرین ارقام اقتصادی منتشره، چشم انداز اقتصادی اتحادیه اروپا همچنان به سوی آینده ای تاریک در حرکت است. بر این اساس، تولید ناخالص داخلی منطقه یورو با کاهش ۰.۲ درصدی (اتحادیه اروپا با کاهش ۰.۱ درصدی) مواجه شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته یک درصد کاهش را نشان می دهد.
به علاوه، بر اساس ارقام اداره آمار اتحادیه اروپا، یوروستات، تولیدات صنعتی منطقه یورو در فاصله ماه های فوریه تا مارس ۱.۷ درصد و تولیدات صنعتی ۲۷ عضو اتحادیه در این مدت ۱.۱ درصد کاهش یافته است.
همچنین در فوریه ۲۰۱۳، تولیدات صنعتی منطقه یورو شاهد کاهش ۰.۳ درصدی بوده و تولیدات صنعتی اتحادیه اروپا ثابت مانده است.
به نوشته این گزارش، این ارقام به شدت برای رهبران اتحادیه اروپا نگران کننده است و با ارقام سایر کشورهای پیشرفته مغایرت دارد، برای مثال، در نخستین سه ماهه ۲۰۱۳، تولید ناخالص داخلی آمریکا۲.۵ درصد افزایش یافته است.
همچنین، ژاپن نیز در پی سیاست های پولی اخیر دولت این کشور با رشد تماشایی ۳.۵ درصدی روبرو شده است. در این میان، انگلیس که در تلاش است تا از اتحادیه اروپا خارج شود رشد ملایم تری را تجربه کرده است.
این وضعیت در کشورهای اروپای جنوبی که تحت کمک های مالی خارجی قرار دارند، فاجعه بارتر است. درآمد محصولات و خدمات تولیدی در اسپانیا ۲ درصد، ایتالیا ۲.۳ درصد، پرتغال ۳.۹ درصد، قبرس ۴.۱ درصد و در یونان ۵.۳ درصد کاهش یافته است.
در مناطق دیگر اروپا، هلند با کاهش ۱.۳ درصدی و آلمان با کاهش ۰.۳ درصدی روبرو شده اند.
نرخ بیکاری در این کشورها به سطح بی سابقه ای افزایش یافته به طوری که نرخ بیکاری اسپانیا ۲۷ درصد و نرخ بیکاری جوانان در یونان و اسپانیا به طور مشترک به بیش از ۶۰ درصد افزایش یافته است.
در فرانسه، در حالی که نرخ بیکاری با افزایش روبرو بوده است، درآمدها ۰.۴ درصد کاهش یافت و قدرت خرید فرانسویان برای نخستین بار در ۳۰ سال گذشته کاهش یافت.
بدبینی به طرز گسترده ای در فرانسه شایع شده است و این امر بیشتر به علت تعهدات اجرا نشده اولاند نخست وزیر پیشین این کشور که خود را طرفدار پرحرارت سیاست رشد معرفی کرده بود، رخ داده است.
ارسال نظر