به گزارش پارس به نقل از پرشین خودرو، مجید فهیمه امیری با اهمیت تاکید بر توسعه محصول در ارکان مختلف صنعت خودروسازی، اتاق سازی، طراحی، زیبایی و ارگونومی و… گفت: توسعه قوای محرکه از نکات مهم صنایع خودروسازی کشور می باشد که واحد پژوهش و توسعه باید به آن نگاه ویژه داشته باشد.

قائم مقام مدیرعامل مگاموتور با تاکید بر حرکت در مسیر ارتقای محصولات به منظور اخذ استانداردها و الزامات قانونی گفت: تحقیق و توسعه مگاموتور در سال ۱۳۹۱ برنامه های توسعه محصول را با محوریت تولید داخل، کاهش وابستگی به خارج از کشور و همچنین ارتقای محصولات به منظور اخذ استانداردها و الزامات قانونی با جدیت دنبال نمود.


وی همچنین در خصوص پروژه های انجام شده در مگاموتور افزود: پروژه های مختلفی در حوزه های موتور، گیربکس، اکسل و الکترونیک به انجام رسیده و بخش اندکی از بعضی از این پروژه ها باقی مانده که در حال تکمیل می باشد.


وی از مهمترین پروژه های انجام شده در سال ۱۳۹۱ به چهارده مورد اشاره کرده و گفت: پروژه های توسعه موتور M۱۳GS، اخذ استاندارد یورو ۴ خودروی تیبا، اخذ استاندارد یورو ۴ نیسان بنزینی و دوگانه سوز، پروژه طراحی و ساخت ترمزهای طرح مگاموتور، پروژه سیستم ABS بعنوان منابع جدید منطبق به محصولات، پروژه نصب سیستم ترمز ضد قفل ABS بعنوان منبع دوم روی خودرو تیبا، پروژه بهینه سازی سیستم ترمز خودرو نیسان وانت، نمونه سازی و تولید اکسل های جلو و عقب خودرو ۱۵۱، راه اندازی و ارتقاء دستگاه دینامومتر اینرسی ترمز، پروژه تنظیم زوایای اکسل جلو خودرو نیسان وانت، پروژه ساخت داخل کالیپر ترمز خودرو تیبا، پروژه ساخت داخل کالیپر ترمز خودرو نیسان وانت، پروژه توسعه اکسل خودروی X۱۰۰ متناسب با قوای محرکه یورو چهار، طراحی سیستم تعلیق بهینه برای پلتفرم X۲۰۰، مهندسی معکوس ساخت ECU، طراحی و نصب سیستم هیبرید TTR برروی خودروی پراید، پروژه اصلاح طرح هوزینگ دیفرانسیل گیربکس تیبا، پروژه بهبود سیستم تعویض دنده گیربکس تیبا، پروژه توسعه گیربکس متناسب با موتور M۱۳ Euro ۴، پروژه توسعه قوای محرکه سایپا ۱۵۱ (بخش گیربکس) ، پروژه دوبل برنجی نمودن دنده و اصلاح جاروی دنده عقب۲ در گیربکس های تیبا و X۱۰۰، پروژه توسعه گیربکس اتوماتیک خودروی سایپا ۲۳۲ از مهمترین پروژه های انجام شده در سال گذشته بود که خوشبختانه همه این پروژه ها با موفقیت به پایان رسید.


فهیمه امیری در خصوص پروژه اخذ استاندارد یورو ۴ خودروی تیبا گفت: ارتقای استاندارد آلایندگی خودروی تیبا به یورو چهار نیز در راستای ارتقای محصول و اخذ استاندارد آلایندگی تعریف و اجرا شد. موتور M۱۵ در سال های گذشته توسط مگاموتور توسعه یافته بود. در طراحی این موتور قابلیت ارتقا به استاندارد آلایندگی یورو چهار نیز در نظر گرفته شده بود.


به گفته وی، به این منظور نیاز بود که با ایجاد تغییراتی در کاتالیست و کالیبراسیون موتور و خودرو به سطح استاندارد مورد نظر ارتقا یابد. در پروژه اخذ استاندارد آلایندگی یورو چهار این هدف مهم دنبال شد که با موفقیت به پایان رسید.


وی افزود: در راستای خودکفایی و ساخت داخل کردن قطعات سیستم EMS خودرو، پروژه مهندسی معکوس ساخت ECU، با هدف انجام و استخراج نقشه مدار و برد PCB اقدام به ساخت نمونه در داخل کشور کرد و تاکنون ۵ نمونه از ECU های ساخته شده در حال انجام تستهای عملکردی است. با اجرای پروژه های مذکور سالانه از خروج منبع بزرگی از ارز جلوگیری خواهد شد، به امید روزی که بتوان صادر کننده تکنولوژی های نوین در کشور باشیم، فعالیت های خود را هر روز بیشتر از دیروز دنبال خواهیم کرد.