به گزارش پارس ، کوروش پرند در گفت وگو با فارس « توانا» با اشاره به فعالیت های این سازمان در بخش های مختلف اظهار داشت: یکی از بازو های اجرایی سازمان در بخش آموزش ها بخش خصوصی است که در قالب آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای مشغول فعالیت هستند.

وی ادامه داد: آموزش ها در این بخش براساس رویکرد تقاضا محوری است که کارآموزان در دوره های پیش بینی شده و پس از به حد نصاب رسیدن تعداد افراد متقاضی دوره ها شروع می شود.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با بیان اینکه سال گذشته در مجموع بیش از ۱۲۴ هزار دوره تعریف شده گفت: از این تعداد در سطح کشور حدود ۱۰۰ هزار دوره آموزشی معادل ۸۰ درصد از دوره ها اجرا شده و حدود ۲۰ درصد نیز اجرا نشده است.

معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی از پیشی گرفتن آموزش در بخش زنان نسبت به مردان خبر داد و افزود: از این آموزش ها و دوره های پیش بینی شده تا اجرا سهم زنان ۸۰ درصد و مردان ۷۷ درصد است.

به گفته پرند، بیشترین درصد دوره های اجرا شده نسبت به کل دوره های تعریف شده، استان سیستان و بلوچستان با ۹۴ درصد بیشترین و نیز استان اردبیل ۶۵ درصد کمترین اجرای دوره را در کارنامه داشتند.

وی تاکید کرد: براین اساس ۱۵ استان کمتر از میانگین کشوری و ۱۶ استان بیش از میانگین توانستند در اجرای دوره های آموزشی موفق عمل کنند.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای استقبال متقاضیان را از آموزش های ارائه شده در بخش خدمات را بیش از بخش های صنعت و کشاورزی دانست و تصریح کرد: بیش از ۸۰ درصد دوره های پیش بینی شده در بخش خدمات اجرا شده است.