به گزارش پارس به نقل از اقتصاد پرس، شاخص صنعت نیز ۲۶۵ واحد کاهش نشان داد و عدد ۳۸ هزار و ۲۱۴ واحد را به ثبت رساند. بازار اول و دوم نیز به ترتیب به ۳۳ هزار و ۱۸۰ واحد و ۸۱ هزار و ۷۰۳ واحد کاهش یافتند.

حرکت نزولی بورس در حالی امروز ثبت شد که بورس تهران روند معاملاتی امروز را با افزایش آغاز کرد و شاخص کل بورس در ابتدای زمان معاملات تا کانال ۴۴ هزار و ۳۹۲ واحدی پیش رفت اما از ساعت ۱۰ به بعد روند حرکتی شاخص منفی شد در ساعت ۱۱ و ۲۰ دقیقه دماسنج بازار سرمایه وارد کانال ۴۳ هزار واحدی شد. بدین ترتیب شاخص بورس تهران طی سه روز گذشته و از روز ۲۳ اردیبهشت ماه تا کنون بیش از ۱۶۰۰ واحد افت کرده و از کانال ۴۵ هزار و ۵۱۲ واحد به کانال ۴۳ هزار و ۸۶۴ واحد رسیده است.

  بیشترین تاثیر در کاهش شاخص کل بازار امروز را نمادهای پالایش نفت بندرعباس، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، معدنی و صنعتی چادرملو، پتروشیمی خارک، فولاد مبارکه اصفهان، گسترش نفت و گاز پارسیان و سرمایه گذاری غدیر را برعهده داشتند. بدین ترتیب همچنان بیشترین شرکت موثر در افت شاخص و بیشترین تقاضای فروش به شرکت پالایشگاه بندرعباس اختصاص دارد به طوری که قیمت سهام این شرکت اکنون به ۷۶۰ تومان رسیده است.

بر این اساس، بیشترین افزایش قیمت را نمادهای پتروشیمی خارک، سخت آزند، ایرکا پارت صنعت، تولیدی مهرام، البرز دارو، دارویی رازک و لنت ترمز ایران داشتند و طولانی ترین صف های خرید در نمادهای پاکسان، سیمان صوفیان، کشت و صنعت چین چین، سیمان مازندران، سیمان آرتا اردبیل، سیمان خزر و گلتاش تشکیل شد.

همچنین نمادهای سرامیک های صنعتی اردکان، صنایع شیمیایی سینا، سیمان هگمتان، سرمایه گذاری صنعت نفت، لیزینگ خودرو غدیر، سرمایه گذاری اعتبار ایران و دوده صنعتی پارس بیشترین کاهش قیمت را نشان دادند و سنگین ترین صف های فروش به نمادهای پالایش نفت بندرعباس، سرمایه گذاری غدیر، سرامیک های صنعتی اردکان، سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی، دوده صنعتی پارس، صنایع پتروشیمی خلیج فارس و لیزینگ خودرو غدیر اختصاص یافت.

گفتنی است در پایان معاملات روز جاری، ارزش بازار به ۲۱۴ هزار میلیارد تومان رسید و معامله گران تعداد ۳۹ هزار سهم را مورد دادوستد قرار دادند که ارزشی بالغ بر ۱هزار و ۹۰۷ میلیارد ریال در برداشت.