پارس به نقل از ایسنا، گزارش جدید سازمان بین المللی کار (ILO) حاکی از آن است که درحالی که میلیون ها نفر در سراسر دنیا در معرض خطر بیکاری هستند، بحران یورو به نابودی مشاغل در دیگر قاره ها انجامیده و به یک ماشین نابود کننده شغل در دنیا تبدیل شده است.

طبق برآورد های سازمان جهانی کار (ILO) بحران بدهی ها در سال ۲۰۱۳، هفت میلیون جایگاه شغلی را نابود خواهد کرد و به این ترتیب شمار بیکاران در دنیا به مرز ۲۰۷ میلیون نفر خواهد رسید.

از زمان بروز بحران مالی در دنیا تا کنون ۳۰ میلیون جایگاه شغلی از دست رفته است در حالی که ثبات و امنیت شغلی برای شاغلان به همان نسبت کاهش یافته است.

گزارش سازمان بین المللی کار می افزاید: درصد فقر در جهان رو به افزایش بوده و برآوردها نشان می دهد که نزدیک به ۹۰۰ میلیون زن و مرد در دنیا در فقر به سر می برند و با درآمد روزانه کمتر از ۵.۱ دلار در روز نمی توانند زندگی خود و خانواده هایشان را بالای خط فقر نگه دارند.

گای رایدر - دبیر کل سازمان بین المللی کار (ILO) - معتقد است که این فاجعه تنها در صورتی قابل پیشگیری است که دنیای سیاست به صورت آگاهانه اقداماتی را در جهت مقابله با آن انجام دهد.

وی درباره اقدامات ریاضتی سختگیرانه در برخی کشور های منطقه یورو هشدار داده و گفته است که چنین اقداماتی رکورد را تشدید کرده و به قیمت از دست رفتن شغل های بیشتری تمام می شود.

به گفته رایدر کشور های آرژانیتن، استرالیا، برزیل، کانادا، چین، آلمان، کره جنوبی، روسیه و آمریکا در نشست گروه بیست که در اوایل سال جاری میلادی در مکزیک برگزار شد، متعهد شده اند که در صورت وخیم تر شدن اوضاع اقتصادی جهان، تدابیر لازم را اتخاذ کنند.
بر اساس آمار سازمان بین المللی کار، حدود یک سوم بیکاران، جوانان زیر ۲۵ سال هستند و این واقعیت تنها مربوط به کشور های جهان سوم نیست، بلکه در کشور های اروپایی نیز این مشکل وجود دارد چرا که وقتی جوانان بین ۱۶ تا ۲۵ سال هیچ شغلی پیدا نمی کنند اثرات فاجعه باری به دنبال دارد و نا آرامی های اجتماعی، گسترش خشونت، انزوای اجتماعی، اعتیاد و اعمال خلافکارانه از جمله نتایج این معضل به شمار می رود.

تازه ترین آمار سازمان بین المللی کار (ILO) براساس دورنمای صندوق بین المللی پول پیش بینی کرده است که هفت میلیون نفر در سال ۲۰۱۳ میلادی به شمار کنونی بیکاران افزوده شود و بحران یورو در ابعاد وسیعی، به نابودی شغل در دیگر قاره ها منجر شده و کشورهای آسیای شرقی و آمریکای لاتین را هم تحت تاثیر قرار بدهد.