به گزارش پارس به نقل از ایسنا، مدیر کل طرح و مهندسی مخابرات استان تهران، با بیان این مطلب درباره وضعیت واگذاری تلفن اعتباری در تهران خاطر نشان کرد: هنوز این سرویس در پایتخت ارائه نشده است.


رضا خلیلی در عین حال گفت: مدتی است واگذاری تلفن های اعتباری به صورت آزمایشی در شهرستان ساوجبلاغ آغاز شده و در صورتی که این طرح در این شهرستان مورد ارزیابی مثبت قرار گیرد، اجرای آن در تهران و سایر شهرستان های استان نیز پیگیری خواهد شد.

وی با بیان این که در حال حاضر ۲۰۰ هزار پورت تلفن اعتباری در این شهرستان مورد آماده واگذاری است، یادآور شد: مشترکانی که به تازگی در این شهرستان تصمیم به ثبت نام برای این سرویس را داشته باشند، لازم است مبلغ ۱۰ هزار تومان به علاوه عوارض و مالیات هایی را که مربوط می شود پرداخت کنند.

خلیلی همچنین اظهار کرد: برای بهره مندی از تلفن اعتباری لازم است کاربران رقمی را نیز به عنوان پیش پرداخت بپردازند تا برای مدتی که این سرویس را فعال می کنند از پیش پرداخت آنها هزینه شود.

وی در عین حال عنوان کرد: زمانی که مبلغ پیش پرداخت به پایان رسیده و اعتبار این خطوط به صفر برسد خط کاربر یک طرفه خواهد شد که البته این موضوع از قبل به کاربر اعلام خواهد شد.

مدیر کل طرح و مهندسی مخابرات تهران همچنین اظهار کرد: کاربرانی که از تلفن های اعتباری استفاده می کنند می توانند در هر زمان که مایل بودند اعتبار خود را چک کنند.

خلیلی در عین حال گفت: در حال حاضر ۷ تا ۸ هزار کاربر در شهرستان ساوجبلاغ از این سیستم استفاده می کنند و از آنجایی که این طرح به صورت آزمایشی در این شهرستان اجرا می شود، از این افراد هزینه ای دریافت نشده و تنها مبلغ کارکردشان را پرداخت می کنند، اما همان طور که گفتیم مشترکان جدید برای فعال کردن این سرویس ملزم به پرداخت ۱۰ هزار تومان به اضافه مبلغی که بابت عوارض و مالیات در نظر گرفته شده هستند.

وی همچنین یادآور شد: با این شیوه کاربران می توانند هزینه های مربوط به تلفن خود را مدیریت کرده و علاوه بر این در مواردی مانند اجاره دادن ملک از مشکلات بعدی مالک و مستاجر جلوگیری کنند.

خلیلی درباره ی تفاوت تلفن اعتباری با کارت های شارژ اعتباری هم توضیح داد: برای استفاده از کارت های شارژ لازم است رمز عبوری که متعلق به آن است مورد استفاده قرار بگیرد اما در این شیوه کاربر می تواند به راحتی و بدون استفاده از این رمز عبور از این خدمت بهره مند شود.

وی در عین حال یادآور شد: امکان شارژ مجدد سیستم تلفن اعتباری از طریق سامانه ی ۱۸۱۸ مخابرات موجود بوده و قرار است تا چندی دیگر سیستم های ای. تی. ام بانکی نیز برای این سرویس مهیا شود.

خلیلی یادآور شد: این طرح در بسیاری از کشور های دنیا مورد استفاده و استقبال قرار گرفته و بسیاری از اپراتور های دنیا برای دریافت راحت وصولات خود کل شبکه را بر این اساس تنظیم کرده اند.

مدیر کل طرح و مهندسی مخابرات استان تهران در پایان گفت: شرکت مخابرات تهران در حال حاضر واگذاری این طرح را از شهرستان های حومه شروع کرده تا پس از بررسی های لازم این سیستم در بخش های دیگر تامین داده شود.

به گزارش ایسنا، پیش از این از ارائه ی تلفن اعتباری در برخی شهرهای کشور از جمله برخی مناطق تهران خبر داده شده بود.