طرح کپیبرداری روحانی از قالیباف با عنوان "کارورزی" رونمایی شد
سامانه طرح کارورزی اشتغالی که همان طرح کارانه قالیباف بود، در آخرین روزهای دولت رونمایی شد.
محمدباقر قالیباف، کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری که وعده پرداخت 250 هزار تومان کارانه را به بیکاران در دولت مردم داده بود، پیشتر از راهاندازی سامانه ملی کار خبر داد و اظهار داشت: همانطوری که رهبر معظم انقلاب فرمودند دولت آینده باید از روز اول کار خود را در حوزه اشتغال آغاز کند، سامانه ملی کارانه را که وعده آن را از قبل داده بودم، راهاندازی شده است. جویندگان کار و کارآفرینان با هر مهارت و تخصصی که دارند، میتوانند با مراجعه به این پایگاه اینترنتی بهنشانی www.kar96.ir در سامانه ملی کارانه ثبتنام کنند.
اما تنها چند روزبعد از راهاندازی این سامانه با فشار دولت یازدهم، سامانه کارانه محمدباقر قالیباف فیلتر شد.
دولت یک روز پس از فیلترکردن سامانه "کارانه" قالیباف، اقدام به راهاندازی سامانه "کارورزی" کرد. چند روز گذشته علی ربیعی، وزیرتعاون،کار و رفاه اجتماعی در نشست خبری خود با اصحاب رسانه با بیان اینکه در قالب طرح «روستا-تعاون» نیز ظرفیت های اشتغالزایی در هزار روستا پیگیری می شود ادامه داد: طرح کارورزی یکی دیگر از طرح های مدنظر برای ایجاد اشتغال است که در سال گذشته در سه استان گلستان، قزوین و کردستان اجرا شد در راستای اجرای این طرح سامانه طراحی شده که از شنبه هفته آینده در سراسر کشور رونمایی می شود. تجربه اجرای این طرح در سه استان مذکور حکایت از آن دارد که 70 درصد افرادی که در قالب این طرح جذب بازار کار شدند توسط کارفرمایان در شغل خود ماندگار شدند.
وی گفت: دسترسی به سامانه طرح کارورزی از طریق آدرس https://eshteghal.mcls.gov.ir قابل دسترس است. در قالب این طرح فارغ التحصیلان دانشگاهی می توانند ثبت نام کنند که در صورت جذب توسط کارفرمایان در کارگاه ها 30 درصد از حقوق این افراد توسط دولت پرداخت خواهد شد.
همانطور که علی ربیعی بیان کرده بود وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی سامانه «کارورزی» ویژه ثبت نام کارجویان دانشآموختگان دانشگاهی برای اشتغال را راه اندازی کرد.
اما نکته مهم اینجاست که این طرح علاوه بر اینکه در دولت دهم مطرح شده بود و از سال 88 در دستورکار قرار گرفت اما به دلیل عدم تأمین اعتبار در نیمه راه متوقف شد؛ این برنامه همچنین طرح جدید کارانه محمدباقر قالیباف، کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری نیز بود که دولت یازدهم آن را متوقف و برای بهبود روند عملکرد اشتغالی خود به آن متوسل شد.
ارسال نظر