شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس تهران در پایان معاملات امروز شنبه 21 اسفندماه 95 با افزایش 30 واحدی به رقم 76 هزار و 315 واحد رسید.
 
شاخص کل هم‌وزن اما با کاهش 95 واحدی عدد 15 هزار و 334 واحد را تجربه کرد. امروز همچنین شاخص سهام آزاد شناور با کاهش 48 واحدی به عدد 83 هزار و 482 واحد دست یافت.
 
شاخص بازار اول در حالی با افزایش 2 واحدی به رقم 53 هزار و 749 واحد دست یافت که شاخص بازار دوم با افزایش 168 واحدی به عدد 164 هزار و 768 واحد دست یافت.
 
امروز همچنین شاخص کل فرابورس (آی‌فکس) با کاهش 14 واحدی روی عدد 851 واحد متوقف شد. 
 
براساس این گزارش امروز معاملات سهام در نماد معاملاتی 3 شرکت ملی صنایع مس ایران با 56 واحد، پتروشیمی خارک با 26 واحد و پالایش نفت اصفهان با 22 واحد کاهش بیشترین تاثیر منفی را بر محاسبه شاخص کل بورس به نام خود ثبت کردند. در مقابل معاملات سهام در نماد معاملاتی 3 شرکت مخابرات ایران با 37 واحد، پتروشیمی پردیس با 33 واحد و گسترش نفت و گاز پارسیان با 29 واحد افزایش بیشترین تأثیر مثبت را برآورد این نماگر به دوش کشیدند.
 
به گزارش فارس، ارزش کل معاملات امروز بورس تهران به بیش از 325 میلیارد تومان بالغ شد که ناشی از دست به دست شدن یک میلیارد و 258 میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله طی 52 هزار و 964 نوبت داد و ستد بود.
 
طی معاملات امروز، نماد معاملاتی شرکت‌های داروسازی زاگرس، فارمد پارس، کشاورزی و دامپروری مگسال، فولاد آلیاژی ایران، سایپا آذین، گروه صنایع کاغذ پارس، دشت مرغاب و لامپ پارس شهاب از سوی ناظر بازار سهام متوقف و در مقابل نماد معاملاتی شرکت‌های هلدینگ توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه، اوراق مشارکت تبریز، اوراق اجاره صایتل، پالایش نفت لاوان، مدیریت انرژی امید تابان هور، نفت پاسارگاد، سرمایه‌گذاری بهمن، سرمایه‌گذاری صنعت و معدن بازگشایی شدند.
 
امروز همچنین آگهی عرضه عمده سهام مدیریتی غیر کنترلی ریل سیر کوثر معادل 40 درصد از سهام برای عرضه در روز آینده به قیمت پایه بیش از 84 میلیارد تومان منتشر شد. در عین حال بلوک 19.98 درصدی بیمه سرمد به قیمت پایه بیش از 42 میلیارد تومان از مجموعه شرکت‌های تابعه بانک صادرات برای عرضه در روز چهارشنبه این هفته آگهی شد.
 
همچنین امروز صندوق بازنشستگی کشوری از عرضه بلوک مدیریت پتروشیمی جم خبر داده است.
 
به گزارش فارس، امروز در بازار 2 بورس تهران که معاملات درون گروهی سهامداران عمده اختصاص دارد، اندکی بیش از 200 میلیون سهم مخابرات ایران به ارزش بیش از 45 میلیارد تومان از سوی سهامدار عمده کد به کد شد.
 
در فولاد خوزستان اما 108 میلیون سهم به ارزش بیش از 37 میلیارد تومان کد به کد شد. همچنین 24.5 میلیون سهم بیمه اتکایی ایران به ارزش کمتر از 4 میلیارد تومان میان سهامداران عمده این سهم انتقال یافت.
 
در صنایع آذراب نیز بیش از 16 میلیون سهم به ارزش بیش از 5 میلیارد تومان به کدهای درون گروهی انتقال یافت.
 
کمتر از 15 میلیون سهم سرمایه‌گذاری مسکن نیز به ارزش بیش از یک میلیارد تومان به کدهای درون گروهی سهامدار عمده انتقال یافت.
 
کمتر از 10 میلیون سهم لابراتوار داروسازی دکتر عبیدی به ارزش بیش از 14 میلیارد تومان کد به کد شد. همچنین 4 میلیون سهم گروه مپنا به ارزش بیش از 3 میلیارد تومان امروز در محدوده صفر تابلو کد به کد شد، در ارتباطات سیار ایران نیز اندکی بیش از 2.5 میلیون سهم به ارزش 9 میلیارد تومان میان صندوق‌های سرمایه‌گذاری کد به کد شد. همچنین امروز یک میلیون سهم (کالا2) به کدهای 2 حقوقی منتقل شد.
 
به گزارش فارس، امروز بورس تهران با رفتاری متناقض و ادامه آن برخلاف سنت هرساله در روزهای پایانی سال مواجه بود. در شرایطی که بودجه‌های برآوردی از پوشش احتیاطی به سمت برآوردهای خوش‌بینانه در سال 96 حرکت کرده، اما روند معاملات سهام در تالار شیشه‌ای نشان می‌دهد که اغلب سرمایه‌گذاران در شرایطی که صاحبان نقدینگی بزرگ اقبالی برای خرید سهام ندارند، سیاست فروش را به جای خرید سهام در شب‌های عید در دستور کار خود قرار داده‌اند.
 
براساس این گزارش‌، ادامه معاملات درون گروهی و کد به کد حقوقی‌ها و شبه‌دولتی‌های بزرگ برای شناسایی سود و همچنین نقد کردن برخی دارایی‌های نقد شونده در کنار دستور تکلیفی دولت برای واگذاری دارایی‌های مالی و جایگزین کردن وجوه حاصل از آن با اوراق بدهی دولتی حکایت از حال خراب بازار سهامی دارد که این روزها مهندسی حجم و یا ارزش معاملات روزانه آن برای کمتر معامله‌گر حرفه‌ای بازار قابل باور است.
 
سرمایه‌گذاری در برخی تک سهم‌های بازار نیز اگرچه ریست سرمایه‌گذاری را افزایش داده، اما معلوم نیست در شرایطی که بازارسازی برخی صندوق‌های سرمایه‌گذاری به حاشیه رفته باید براساس چه اهرمی آن را مدیریت کرد.
 
به گزارش فارس، امروز بازار سهام بازاری رخوت‌آور و بی‌حجم بود که در اغلب نمادهای معاملاتی عرضه بر تقاضای سهام غلبه داشت.