تأثیر سفرهای دریایی در جلوگیری خروج ارز از کشور
معاون وزیر راه با اشاره به رونق سفرهای دریایی، گفت: اسکلههای مجهز، شناورهای مدرن مسافری و تامین ایمنی مسیرهای دریایی موجب میشود مردم به سفرهای دریایی داخل اقبال نشان دهند و درآمدهای کشور را در داخل هزینه کنند.
به گزارش پارس به نقل از فارس، سید عطاءالله صدر اظهار داشت: در سفرهای دریایی نوروزی امسال با وجود افزایش تقاضای سفر و ازدیاد تردد شناورهای مسافربر، هیچ حادثه ای رخ نداده و مسافران اوقات خوشی را در سواحل و جزایر کشور داشته اند.
وی تصریح کرد: همه ساله رقم قابل توجهی از ثروت مردم ایران برای سفرهای خارجی به منظوره گردشگری دریایی در بیرون از کشور مصرف می شد که با امکانات فراهم شده در بخش سفرهای دریایی و استقبال مردم از گردشگری دریایی در سواحل و جزایر زیبای کشور، بخشی از این ثروت در داخل کشور هزینه می شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی اضافه کرد: مردم ایران به دنبال تفریح و فراغت در ایام تعطیل هستند و جاذبه سفر با کشتی و گشت در دریا را می پسندند.
وی با بیان اینکه امکانات فراهم شده توسط سازمان بنادر و دریانوردی در ساماندهی سفرهای دریایی را مؤثر دانست و افزود: ترمینال ها و اسکله ها ی مجهز، شناورهای مدرن مسافری و تامین ایمنی مسیرهای دریایی موجب شد مردم به سفرهای دریایی داخل کشور اقبال نشان دهند و در آمدهای کشور را در داخل کشور هزینه کنند که علاوه بر خروج ارز از کشور، موجب اشتغال، افزایش درآمد و رونق اقتصادی مناطق محروم کشور و همچنین افزایش توان اقتصادی مردم می شود.
صدر با بیان اینکه رونق سفرهای دریایی رو به ازدیاد است اضافه کرد: تقاضا برای سفرهای دریایی درحال افزایش است بنابراین از همین حالا باید برنامه ریزی و سرمایه گذاری بیشتری در جهت ارائه خدمات بهتر و بیشتر و ارتقای ایمنی صورت پذیرد.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی اضافه کرد: خرید و ساخت شناورهای بزرگتر تجسس و نجات در کنار شناورهای کوچک امداد و نجات، تجهیز همه ایستگاه های MRCC، تجهیز و آموزش تیم های تجسس و نجات، تشکیل تیم های تجسس و نجات داوطلبی (مردمی) در زمان اوج سفرهای دریایی از جمله اقداماتی است که باید به آن توجه شود.
ارسال نظر