نرخ بلیت قطار را تا حد ممکن پایین نگه میداریم

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: سعی میکنیم با سرویسدهی از طرف راهآهن قیمت بلیت قطار را تا حد ممکن پایین نگه داریم.
به گزارش پارس به نقل از ایسنا، عبدالعلی صاحب محمدی - مدیر عامل راه آهن در مراسم افتتاح قطار ریل باس قطار مشهد- سرخس که در ایستگاه راه آهن سرخس برگزار شد، از واگذاری ناوگان مسافری به بخش خصوصی خبر داد و گفت: با توجه به اینکه نیمی از ظرفیت قطارها به زائران امام رضا (ع) اختصاص دارد دو طرح مهم ریلی برای سفر به شهر مقدس در حال انجام است.
وی برقی کردن قطار تهران - مشهد با سرمایه گذاری ۴۱۰۰ میلیارد تومان و راه اندازی قطار سریع السیر تهران - مشهد را دو طرح راه آهن برشمرد و افزود: سالانه ۵۰ میلیون زائر امام رضا (ع) از طریق شبکه ریلی جابه جا می شوند.
مدیر عامل راه آهن با اشاره به اینکه منطقه سرخس یک منطقه با استعداد و با ظرفیت در بخش ریلی و بین المللی است تصریح کرد: ایستگاه بین المللی سرخس در اشتغال منطقه نقش بسزایی را ایفا کرده است و باید با تعامل مسئولان شرایطی ایجاد شود تا خدمات بالاتری به مردم ارائه و جایگاه اشتغال در این منطقه تقویت شود.
صاحب ورود واگن های جدید به شبکه ریلی و بازسازی واگن های فرسوده را از اقدامات در حال انجام راه آهن عنوان کرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه شهرستان مرزی سرخس یکی از بزرگترین ایستگاه های ریلی کشور است یادآور شد: از این منطقه واردات و صادرات ریلی بسیاری انجام می شود که بدین منظور یک قطار ریل باس جایگزین قطار فرسوده شده است.
وی با بیان اینکه ۲۰ میلیارد تومان برای این قطار هزینه شده است خاطر نشان کرد: این قطار با سرعت ۱۲۰ کیلومتر در ساعت و ظرفیت ۳۲۰ نفر می تواند در روز چهار بار تردد کند.
صاحب محمدی گفت: ساخت سالن انتظار ایستگاه سرخس ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تا دو ماه آینده آماده استفاده می شود.
در این مراسم ضیایی مهر - مدیرکل راه آهن خراسان رضوی - نیز گفت: جابه جایی ۳۰ درصد از زائران امام رضا (ع) سهم راه آهن است و ۹۵ درصد از ترانزیت کشور از محور سرخس صورت می گیرد.
دبه گفته وی خراسان رضوی ۱۴۰۰ کیلومتر خط ریلی دارد که ۱۴ درصد از سایت های ریلی کشور را به خود اختصاص داده است.
وی بیان کرد: در بخش جابه جایی کالا به کشورهای آسیای میانه ایستگاه بین المللی سرخس نقش بسزایی دارد و باعث شده کریدورهای ترانزیتی از محور سرخس شکل گیرد.
ضیایی مهر با اشاره به اینکه از ۲۶ شهر و مرکز استان در کل کشور قطار مسافری مستقیم به مشهد را داریم یادآور شد: از سال ۸۴ این جابه جایی ها پنج برابر شده است.
وی تصریح کرد: یکی از اهداف و اولویت های راه آهن کشور در بخش مسافری افزایش سهم جابه جایی و افتتاح قطار های ریل باس بوده است که در خراسان رضوی قطار محلی مشهد به سرخس- مشهد- نیشابور، جوین- جغتای و مشهد به تربت حیدریه راه اندازی شده است.
ارسال نظر