جهانسوز گفت: حدود 170شهید گرانقدر مهندس یا دانشجوی کشاورزی شناسایی و ثبت کرده ایم که از معروف ترین آنها شهید بزرگوار، سردار رشید اسلام حسن باقری بوده است، که اطلاعات این شهدا در کتاب و نرم افزار  ستارگان درخشان آسمان گمنامی جمع آوری شده که همراه با زندگی نامه و وصیت نامه این شهدا در آن گنجانده شده است.

رئیس سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی با اشاره به برگزاری همایش های علمی سازی کشاورزی در بیش از 250 شهرستان در سراسر کشور با حضور کشاورزان خبره در هفته دفاع مقدس، گفت: دیروز به صورت مستقیم به رویارویی با دشمن برخاسته بودیم و امروز مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی در خط مقدم دفاع از کیان امنیت غذایی کشور هستند.

وی با اشاره به مشکلات کشاورزی کشور گفت: اولین مشکل این حوزه مغفول ماندن جایگاه بخش کشاورزی در برنامه ریزی کلان کشور است.

وی افزود: علیرغم تاکید حضرت امام (ره) راجع به اینکه کشاورزی محور استقلال کشور است، در دولت ها به عنوان اولویت بالای کشور به آن نگاه نشده است و همین باعث تضعیف جایگاه واقعی کشاورزی در کشور شده است.

 جهانسوز با اشاره به مساله نبود آمار و اطلاعات دقیق در بخش کشاورزی گفت: با توجه به وضعیت اکولوژیکی شکننده کشور، ما نیاز به کشاورزی دقیق و هوشمند داریم که همین برآمده از آمار دقیق است.

وی سومین چالش کشاورزی در کشور را کمبود آب عنوان کرد و افزود: ما با توجه به وضعیت گرمایش جهانی که اثر منفی بر تولیدمان داشته است، با کم آبی روبرو هستیم که می تواند آسیب جدی برای کشاورزی تلقی شود.

 جهانسوز چهارمین مساله در حوزه کشاورزی را موضوع عدم ثبات بازار کشاورزی دانست و گفت: با وجود واسطه ها بازار به نفع تولید کنندگان و همچنین مصرف کنندگان نیست.

*آمادگی بسیج در رفع موانع کشاورزی

رئیس سازمان بسیج مهندسین کشاورزی، سهم بسیج در رفع مشکلات کشاورزی را حائز اهمیت دانست و افزود: با بهره مندی از جمع کثیری از مهندسین کشاورزی و برنامه های علمی که سازمان در مقابله با این چالش ها دارد، می توانیم به طور کامل هم در زمینه ی علمی سازی کشاورزی و هم در زمینه ی اجرای کاداستر، هوشمندسازی کشاورزی، اجرای الگوی کشت و... به داد مشکلات این حوزه برسیم.

وی در پایان با اشاره به کسانی که از سفره ی انقلاب طلبکار هستند گفت: این دهه، دهه ی عدالت است و عدالت حکم می کند همه ی درآمدها از یک استاندارد مشخص پیروی کند و وقتی اینطور نباشد می تواند اثر تخریبی در جامعه داشته باشد و کشاورزان و تولیدگران که در صف اول جهاد اقتصادی هستند را دلسرد کند.