سید داود موسوی، خرید و فروش شکر در بورس آن هم به صورت سلف را یکی از دلایل افزایش قیمت شکر دانست و اظهار کرد: از جمله چالش‌هایی که موجب افزایش قیمت شکر در بازار مصرف شده  عرضه آن در بورس کالا است.

وی افزود: سازمان حمایت موافق این امر نیست، زیرا کالایی که قیمت مصوب دارد، نباید در بورس عرضه شود .

معاون نظارت بر کالاهای مصرفی و شبکه‌های توزیعی و اقتصادی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان ادامه داد: در بورس کالا به دلیل فضای رقابتی، قیمت شکر افزایش پیدا می‌کند.

وی تصریح کرد: در بورس به دلایل مختلفی از جمله عدم آشنایی خریداران در مصارف خانوار و نبود اسناد و مدارک مورد نیاز بورس و یا عدم امکان تامین نقدینگی مورد نیاز برای خرید توسط واحدهای تولیدی به دلیل شرایط رکودی در کشور و...  خریداران  با مشکل مواجه می‌شوند.

موسوی با بیان اینکه عمده عرضه صورت گرفته در بورس کالا نیز به صورت سلف بوده است گفت: این موضوع در کارگروه تنطیم بازار (مورخ 3/6/95) مطرح و براساس مصوبات جلسه مقرر شد، پیگیری لازم توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران و بورس کالا صورت گرفته تا علاوه بر رعایت نرخ مصوب و عرضه فوری شکر در بورس، معاملات صورت گرفته قبل که به صورت سلف بوده نیز در اسرع وقت به فروش فوری تبدیل شده و شکر سریعاً به خریداران تحویل شود .  

  عرضه شکر به صورت سلف در بورس کالای ایران به معنی آن است که شکر در بورس عرضه شده اما زمان تحویل به آینده موکول شود.

در واکنش به این امر علاوه بر اخطار و برخورد ستاد تنظیم بازار، مدیر عامل بورس کالایی ایران نیز به این عمل شرکت بازرگانی دولتی ایران اعتراض کرده بود.