لزوم کاهش تعرفه اینترنت
وزیر ارتباطات با تاکید مجدد بر لزوم کاهش تعرفهها برای دسترسی بیشتر مردم به خدمات اینترنتی،گفت: مردم ایران برای دریافت این خدمات پول خوبی پرداخت میکنند اما کیفیت مطلوبی در اختیار ندارند.
محمود واعظی صبح امروز در مراسم افتتاح سیستم دیتاسنتر ابری شرکت افرانت در محل این شرکت حاضر شده و به صحبت درباره سیاستهای دولت پرداخت.
وی با اشاره به اینکه در آستانه هفته دولت قرار داریم، گفت: دولت تاکید دارد برای سرمایهگذاریها بخش خصوصی نیز وارد کار شود چرا که حضور این بخش در استفاده بهینه از خدمات کمک شایانی خواهد کرد.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه دولت یازدهم از ابتدا بنا را بر این گذاشته که شرایطی که طی هشت سال قبل از این دولت بخصوص در حوزه فاوا ایجاد شده را تغییر دهد، گفت: البته قطعا توسعه به شرط همکاری کردن مناسب است. طی ۳۷ سال گذشته همواره مشکل ما آن بوده که دولتها بحث آزادسازی اقتصاد و خصوصیسازی را مطرح کرده و در این زمینه شعارهایی میدادند اما در عمل یا ناخواسته و یا اگر خواسته بودند این کار را انجام دهند بدنه بروکراسی کشور آنقدر قدرت داشت که این اجازه را نمیداد.
واعظی با تاکید بر لزوم انجام خصوصیسازی به شکل صحیح، متذکر شد: در حوزه فعالیتهای بینالملل نیز ما این موضوع را مورد توجه قرار دادهایم چرا که در دوره تحریمها بیش از دولت، مردم و بخش خصوصی متحمل مشکلات این بخش میشدند اما اکنون شاهد برداشته شدن تحریمها هستیم که البته این کار به شکل تدریجی صورت میگیرد اما در نهایت خوشبین هستیم که آنچه دولت در این حوزه وعده داده عملی شده و در این حوزه به سرعت در حال حرکت کنیم.
وی به بازار ICT کشور اشاره کرد و گفت: پیش از روی کار آمدن دولت یازدهم حجم این بازار حدود ۲۱ هزار میلیارد تومان بود که اکنون این رقم به حدود ۳۹ هزار میلیارد تومان رسیده و طبق محاسبات صورت گرفته بازار ایران تا ۳.۵ برابر بیش از این رقم هم گنجایش دارد.
وزیر ارتباطات با اشاره به علاقهمندی سرمایهگذاری خارجی برای حضور در بازار ایران، گفت: حتما باید از این موضوع استقبال کرد زیرا تا زمانی که سرمایهگذار خارجی به حوزه ورود نکند تجربه و مدیریت او هم منتقل نمیشود.
واعظی با اشاره به سرمایهگذاریهای صورت گرفته داخلی، گفت: طی این مدت بخش دولتی ۴۵۰۰ میلیارد تومان در این حوزه سرمایهگذاری کرده که دو برابر این رقم یعنی حدود ۹ هزار میلیارد تومان توسط بخش خصوصی در این عرصه سرمایهگذاری شده است.
وی همچنین به دغدغه دولت برای ایجاد اشتغال اشاره کرد و گفت: قرار بر آن است که در حوزه فاوا ۱۳۰ هزار شغل ایجاد شود.
وزیر ارتباطات به برخی اتفاقات سالهای گذشته اشاره کرد و افزود: طی سالهای گذشته گاهی شاهد بودهایم که برخی تصمیمات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به جای آنکه بخش کمککننده داشته باشد، مانع ایجاد میکردند اما ما تلاش کردیم این موانع را برطرف کنیم.
ارسال نظر