آرش کردی در رابطه با میزان و مدیریت مصرف برق در پیک زمانی تابستان، اظهار کرد: ساعت پیک مصرف از ساعت 12:30 تا 16:30 است که مصرف برق در این زمان به خط قرمز خاموشی رسیده است.

وی افزود: از ابتدای صنعت برق تا روزجاری بیشترین میزان مصرف در روز یکشنبه به رقم  51 هزار و 251 مگاوات بوده که احتمال خاموشی و قطع برق در دو حالت میزان تولید مصرف برق و تحمل شبکه در انتقال به مصرف کننده رخ می‌دهد.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توانیر یادآور شد: در موضوع تولید با وجود آنکه میزان تولید و مصرف سر به سر بوده و نگرانی در این زمینه وجود دارد، اما احتمال خاموشی بیشتر در زمینه مشکلات انتقال برق در برخی مناطق است.

وی یادآور شد: خاموشی‌های مقطعی نسبت به سال گذشته کاهش یافته و می‌توان احتمال قطعی برق را با مدیریت صحیح مصرف کاهش داد، در زمان پیک مصرف که از ساعت 12:30 تا 16:30 است با مدیریت صحیح می‌توان حدود هزار مگاوات صرفه جویی انجام داد.

کردی بیان کرد: در حال حاضر یک سوم برق کشور در بخش سرمایشی مورد استفاده قرار می گیرد که می‌توان با مدیریت صحیح این میزان را کاهش داد که از این موارد می‌توان به تنظیم درجه دستگاه‌های سرمایی در محدوده 24 تا 25 درجه سانتی گراد اشاره کرد.

وی در پاسخ به این سؤال مبنی بر اینکه آیا برق مشترکین پرمصرف قطع خواهد شد، اظهار کرد: بر طبق قراردادی که بین شرکت برق و مشترکین وجود دارد، مشترکینی باید تا سقف اعلام شده برق مصرف کنند و در صورتی که میزان مصرف از این حد عبور کند، با اخطار روبرو خواهند شد.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توانیر، گفت: اگر میزان قطعی‌های برق در پی افزایش مصرف، افزایش یابد، قطع برق از مشترکین پرمصرف آغاز خواهد شد.

کردی در پایان گفت: دو پیک مصرف در ساعات صبح و شب وجود دارد که در حال حاضر نگاه ویژه به مدیریت مصرف در پیک صبح است.