به گزارش پارس به نقل از تسنیم، سید مصطفی سید هاشمی با بیان اینکه با توجه به دریافت این فرمول کارشناسان ما در حال تعیین تعرفه جدید هستند، گفت: به محض مشخص شدن تعرفه جدید آن را اطلاع رسانی خواهیم کرد.
 
وی درباره اینکه گفته می شود حدود هشت درصد به تعرفه تلفن ثابت افزوده خواهد شد افزود: هنوز هیچ رقمی نهایی نشده است.
 
او عنوان کرد: ما برای تعیین تعرفه جدید، قطعا به شرایط اقتصادی کشور و سبد ارتباطی خانوارها توجه خواهیم کرد و تعرفه را به نحوی تنظیم می کنیم که میزان ترافیک ارتباطی در شبکه مخابرات کاهش نیابد.
 
سید هاشمی گفت: دستورالعمل جدید قیمت گذاری تعرفه تلفن ثابت هم اکنون در سایت شورای رقابت قابل رویت است و ما با توجه به این موضوع با رعایت قوانین و شرایط اقتصادی تعرفه تلفن ثابت را تعیین خواهیم کرد.
 
رییس هیات مدیره مخابرات ایران اشاره ای هم به زمان برگزاری مجمع شرکت مخابرات ایران داشت و ابراز کرد: با توجه به برگزاری مجامع مخابرات استان ها، نهایی شدن صورت های مالی شرکت ها و ارایه به سازمان حسابرسی کشور تلاش خواهیم کرد در ۱۰ روز اول اردیبهشت ماه مجمع شرکت مخابرات ایران را برگزار کنیم.
 
سیدهاشمی درباره برخی شایعات مبنی بر محقق نشدن EPS شرکت مخابرات برای سال گذشته افزود: چنین چیزی صحت ندارد و مخابرات همانند سنوات گذشته ۱۰۰ درصد پیش بینی سود مالی سال خود را محقق کرده است.
 
وی گفت: EPS امسال مخابرات ۴۷۳ ریال بود که تمامی این مبلغ تاکنون محقق شده است.
 
نگاهی به تعرفه های فعلی تلفن ثابت
 
سال ۹۱ مجوز شورای رقابت به مخابرات برای افزایش ۱۲ درصدی تعرفه تلفن ثابت منقضی شد؛ با توجه به این موضوع امسال اگر قرار بر تغییر تعرفه باشد حتماً از مسیر شورای رقابت انجام می شود که احتمالاً قبوض ۸ درصد گران خواهد شد.
 
براساس این گزارش که مخابرات ارائه داده است، قرار بود در سال ۸۴ و از شروع برنامه چهارم توسعه، هر سال ۱۰ درصد به تعرفه های تلفن ثابت افزوده شود.
 
در سال ۱۳۸۳ ساختار دولتی در برابر افزایش تعرفه ها مقاومت کرد و برای افزایش تعرفه های تلفن ثابت مجوز نداد.
 
پس از پایان برنامه پنج ساله چهارم نیز درخواست مخابرات برای افزایش تعرفه ها مورد تصویب کمیسیون تنظیم مقررات قرار نگرفت؛ به این ترتیب تعرفه های تلفن ثابت از سال ۸۳ تا سال ۹۰ بدون تغییر ماند.
 
پس از تشکیل شورای رقابت مخابرات این بار درخواست افزایش تعرفه های خود را به این شورا ارایه کرد.
 
در سال ۹۰ شورای رقابت مجوزی به مخابرات داد که تعرفه های تلفن ثابت را تا سقف ۱۲ درصد افزایش دهد، به این ترتیب هر پالس مکالمه تلفن ثابت از ۴۴.۷ ریال به ۵۱ ریال رسید.
 
اگرچه مخابرات این مصوبه را به محض دریافت اجرا نکرد.
 
در مصوبه سال ۹۰، شورای رقابت ضمن ارایه مجوز افزایش تا سقف ۱۲ درصدی، اعلام کرد: اپراتورها می توانند با فرمول خاص (که عمده آن تورم جامعه است) افزایش تعرفه داشته باشند.
 
زمان اجرای این مصوبه نیز از دی ماه ۹۰ تا پایان اسفند ۹۱ تعیین شد به این معنی که با پایان اسفند ۹۱، شرکت مخابرات مجاز می شود تا بار دیگر برای تغییر تعرفه های تلفن ثابت درخواست دهد.
 
همچنین از اول خرداد سال ۹۱ با اجرای هم کدی در دو استان تهران و البرز تعرفه هر پالس تلفن ثابت از ۴۴.۷ ریال در هر پالس به ۵۱.۰۳ ریال تغییر کرد.
 
پس از آن نیز بار دیگر نیز با درخواست مخابرات مبنی بر ضرر ناشی از اجرای هم کدی، کمیسیون تنظیم مقررات طول هر پالس مکالمه را کاهش داد.
 
در حال حاضر تعرفه های تلفن ثابت شرکت مخابرات به شرح زیر است:
 
هر پالس مکالمه در استان های حذف کد شده ۵۸.۷۱ ریال و در استان هایی که کد حذف نشده ۵۱.۰۳ ریال است.
 
تعرفه یک دقیقه مکالمه از ثابت به همراه اول شهری ۵۱۰.۳ ریال و بین شهری ۸۶۷.۵ ریال است.
 
هزینه هر دقیقه مکالمه از ثابت به ایرانسل نیز ۶۲۵ ریال است.
 
تعرفه هر دقیقه مکالمه بین شهری تا ۱۰۰ کیلومتر ۱۵۳ ریال، ۱۰۰ تا ۴۰۰ کیلومتر ۳۰۶ ریال، ۴۰۰ تا ۷۰۰ کیلومتر۶۱۲ ریال و بیش از ۷۰۰ کیلومتر ۸۱۶ ریال است.