شرکت کشتیرانی ایران و هند منحل شد
شرکت کشتیرانی ایران و هند، پس از ۳۸ سال فعالیت مشترک، هفته گذشته منحل شد.
به گزارش پارس به نقل از فارس به نقل از لایو مینت، همکاری مشترک بزرگ ترین شرکت کشتیرانی هند و خطوط کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در قالب شرکت کشتیرانی ایران و هند، هفته گذشته متوقف شد.
با انحلال این شرکت، مالکیت ۶ کشتی از ۷ کشتی متعلق به شرکت کشتیرانی ایران و هند به شرکت کشتیرانی هند داده شد. تمامی ۶ کشتی به مالکیت این شرکت درآمده است و در این کشور به ثبت خواهند رسید و با پرچم هند فعالیت خواهند کرد.
به نوشته این گزارش، شرکت کشتیرانی ایران و هند، در پی پیشنهاد دولت ایران و به علت مشکل شدن فعالیت آن در اثر تحریم ها منحل شده است.
یک مقام ارشد صنعت کشتیرانی هند مدعی شد: ایران بسیار به اتمام این همکاری تمایل داشت و در جولای گذشته در این راستا اقدام کرده بود.
وی افزود: سهام ایران در این شرکت ۵۱ درصد و سهام هند ۴۹ درصد بود. ارزش خالص شرکت کشتیرانی ایران و هند در زمان انحلال، ۷۵ میلیون دلار و میزان بدهی های آن ۸۰ میلیون دلار بود.
به نوشته این گزارش، از زمانی که هیچ بانکی برای همکاری با شرکت کشتیرانی ایران و هند برای تسویه بدهی های آن تمایل نشان نداد، تصمیم گرفته شد، شرکت کشتیرانی هند مسوولیت بازپرداخت بدهی ها را برعهده بگیرد و در عوض، مالکیت ۶ کشتی این شرکت به دهلی نو داده شود.
شرکت کشتیرانی ایران و هند در مارس ۱۹۷۵ در ایران و بر اساس توافق های دوجانبه میان تهران و دهلی نو تاسیس شد. شرکت کشتیرانی هند در آن زمان ۴۹۰ هزار دلار در این شرکت سرمایه گذاری کرد و ۴۹ درصد سهام این شرکت به هند تعلق گرفت.
سخنگوی شرکت کشتیرانی هند گفت: ما مبلغی را که در این شرکت سرمایه گذاری کردیم، بسیار پیش از این به دست آورده ایم. این شرکت هر سال سود سهام را پرداخت می کرد.
وی افزود: در زمان انحلال، از ۷ کشتی متعلق به شرکت کشتیرانی ایران و هند، ۳ کشتی به علت نبود سفارش بیکار بودند و دیگر کشتی ها در آب های ایران در حال فعالیت بودند.
ارسال نظر