به گزارش پارس به نقل از ایرنا، غلامعلی کامیاب با اشاره به افزایش سهمیه و حق رای جمهوری اسلامی ایران در صندوق بین المللی پول، افزود: سهمیه ایران در صندوق بین المللی پول با 138 درصد افزایش از رقم قبلی 1.497 میلیون SDR به رقم جدید 3.567 میلیون SDR افزایش یافت و به تبع آن حق رای کشورمان در این صندوق نیز از 0.62 درصد به 0.74 درصد رسید؛ این امر از طریق سوئیفت انجام شده است.

وی درباره اظهارات کسانی که همچنان بر اجرایی نشدن سوئیفت و انتقال ارز بین بانکی تاکید دارند، گفت: این سخنان در حالی بیان می شود که بانک مرکزی در حال انجام امور با سوئیفت است.

معاون ارزی بانک مرکزی با بیان اینکه، معلوم نیست این اظهارات چگونه و بر چه اساسی گفته می شود، تصریح کرد: نمی دانم چگونه باید فعال شدن سوئیفت را اثبات کنم؛ اما تجاری که در امر صادرات و واردات کشور فعالند، پرداخت ها را با سوئیفت انجام می دهند.

کامیاب خاطرنشان کرد: یکی از نشانه های عملیاتی شدن سوئیفت کاهش هزینه های پرداخت است ضمن اینکه بانک های ایرانی و اروپایی گشایش های اعتباری را انجام داده اند.

وی تاکید کرد: کسانی که نسبت به عملیاتی نشدن سوئیفت مطالبی را بیان می کنند، منتقد نیستند و دنبال شیطنت هستند.

این مقام مسئول خاطرنشان ساخت: این ادعاها در حالی مطرح می شود که نه تنها سوئیفت عملیاتی شده بلکه با کارگزاران در بانک های جهان نیز همکاری هایی داریم و پیام هایی تبادل می شود.

 پنجم بهمن ماه امسال جلسه های هماهنگی آشناسازی و آگاهی کاربران شبکه بانکی کشورمان با سیستم سوئیفت و چگونگی کار با این سیستم با حضور مدیر منطقه ای سوئیفت در تهران برگزار شد.

در این جلسه چالش های عملیاتی بانک های کشور بعد از اتصال به شبکه سوئیفت، چگونگی استفاده از قابلیت های نرم افزار جدید آن، استفاده از قابلیت نظارت و کنترل و شناسایی مشتریان (KYC) و نیازهای آموزشی سیستم بانکی بحث و بررسی شد.

در این جلسه مدیر منطقه ای سوئیفت با تشریح نرم افزار جدید گفت: نرم افزار جدید سوئیفت مجهز به سیستم رایانش ابری است و بر این اساس بانک ها دیگر نیازی به استفاده از برنامه های کاربردی خاص داخلی برای حمایت نرم افزاری نخواهند داشت.