به گزارش پارس به نقل از فارس، اله‌مراد سیف در همایش مبانی برنامه سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی با اشاره به اینکه تعاریف متفاوتی از اقتصاد مقاومتی ارائه می‌شود و هر چیزی را به آن نسبت می‌دهند که در اجرا به آن خدشه وارد می‌کند.

وی افزود: نفت و اقتصاد دولتی مشکل کنونی بوده زیرا دولت غیررقابتی و همراه با ضعف نوآوری است که در این حالت هدررفت منابع را داریم و منجر به عدم کارایی می‌شود.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه اقتصاد دولتی و نفتی تاب‌آوری اندک خواهد داشت، ادامه داد: بی‌ثباتی نیز ضعف رشد را به همراه داشته و اقتصاد را ضربه‌پذیر می‌کند. این اقتصاد برون‌زا بوده و منشأ رشد جای دیگر است.

دبیر کنگره ملی اقتصاد مقاومتی با تأکید براینکه خطر اینجا است که با برداشته شدن تحریم اتفاق عجیبی نخواهد افتاد، یادآور شد: اقتصاد مقاومتی باید عدالت، خوداتکایی، پایداری در رشد، تنوع اقتصادی و بازارگشایی را فراهم کند و رمز بلندمدت اقتصاد خوداتکایی و کارایی انطباقی است که تاب‌آوری را زیاد می‌کند.

وی با تأکید براینکه عدالت موضوعی نیست که دولت‌ها بخواهند آن را توزیع کنند، تصریح کرد: عدالت باید از فعالیت‌های اقتصادی بجوشد که با مردمی شدن اقتصاد عملی می‌‌شود.