ماجرای برنجهای آلوده مشمول قانون پولشویی است
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه ماجرای برنجهای آلوده مشمول قانون پولشویی هم هست، گفت: حتما پشت این قضایا، جریانهای مافیایی وجود دارد.
به گزارش پارس به نقل از مهر؛ ایرج ندیمی با بیان اینکه مبحث برنجهای آلوده از چندین جهت مهم است، اظهارداشت: برنجهای آلوده چند اتفاق بد را سبب میشود. به عنوان مثال از نظر بهداشت و سلامت به مصرف کننده آسیب میزند و او را نابود میکند، با اشباع کردن بازار تولید کننده را نابود میکند و پول کثیف و رانتی را به عدهای از تجار که در این پولشوییها دخالت دارند، میرساند.
وی با اشاره به اینکه عمده ماجرای این برنجهای آلوده در حقیقت نوعی پولشویی است، گفت: افرادی که معامله صحیح، حلال و قانونی انجام نمیدهند، در حقیقت پول کثیف را در کشور رواج میدهند، بنابراین این موضوع مشمول قانون پولشویی هم هست، چون حتما پشت این قضایا، جریانهای مافیایی وجود دارد.
ندیمی با تاکید بر اینکه در حال حاضر برنج آلوده مساله یک جامعه خاص به نام شالیکاران نیست، افزود: این موضوع هم اکنون مساله اقتصاد، غذا، محیط زیست، استاندارد و بهداشت ایران است و ما باید بپذیریم اگر جلوی این مفاسد را نگیریم، اعتماد مردم تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: باید پذیرفت در راستای مسائل مربوط به این حوزه برخورد قاطعانه لازم است که هم پولهای آلوده وارد بازار نشود و هم مباحث مربوط به بدبینی تولیدکننده و مصرف کننده به حاکمیت شکل نگیرد.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا تایید میکنید در این ماجرا رانتی وجود داشته است؟ گفت: بله، همینطور است.
ندیمی با بیان اینکه محصول وارد شده آلوده بوده است، ادامه داد: وقتی کسی کالا یا محصول آلوده وارد کشور میکند، رانت خواری است، چون این مسئله منجر میشود که آن فرد درآمد نامشروعی از طریق اقتصاد دلالی غیرقانونی کسب کند، بنابراین حتما جزو مواردی است که باید مورد پیگیری قرار بگیرد و با آن برخورد شود.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در واکنش به مباحث مطرح شده مبنی بر اینکه ممکن است این برنجها هنگام واردات آلوده نبوده و در داخل آلوده شده باشند، گفت: حتما عموم این محصولات زمینههایی از آلودگی را داشتهاند و نمیتواند بعد از ورود آلوده شده باشند. متاسفانه برخی افراد برای اینکه درآمد بیشتری کسب کنند، این جنسهای آلوده را وارد میکنند.
ندیمی اضافه کرد: ما سعی میکنیم در این سه روز آتی که وقت داریم، درخواست کنیم کمیسیونهای نظارتی این مساله را مورد پیگیری قرار دهند.
ارسال نظر