سیدحسن موسوی‌نژاد امروز در مراسم هفته حمل و نقل که با حضور وزیر راه و شهرسازی،‌مدیر عامل راه‌آهن و مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی در ساختمان راه‌آهن برگزار شد، اظهار داشت:‌ نگاه ساختاری به بخش ریلی امری ضروری است و امروز با هدفگذاری و برنامه‌ریزی برای توسعه حمل و نقل ریلی زمینه مناسب برای رشد آینده این صنعت فراهم شده است.

وی ادامه داد: سرمایه‌گذاری در بخش ریلی کشور بسیار پرهزینه و دیربازده است و همین حساسیت سرمایه‌گذاری در بخش ریلی را بالا می‌برد.

مدیرعامل انجمن صنفی شرکت‌های حمل و نقل ریلی با تأکید بر اینک در بخش ریلی باید افق برنامه‌ریزی طولانی‌مدت باشد، گفت: به دلیل نبود مشوق‌ها، در دو سال اخیر سرمایه‌گذاری جدی از سوی بخش خصوصی در صنعت ریلی نداشتیم حمایت‌های فقط در حد حرف باقی ماند.

وی تأکید کرد: لازم است ستادی کلی و مرکزی و منبع واحد و مقتدر برای حمایت از صنعت ریلی شکل بگیرد تا در عملیات خود خودمختار باشد.

موسوی به ورود سازمان حمایت به افزایش اخیر قیمت بلیت قطار اشاره کرد و گفت:‌ متاسفانه در توسعه ریلی کشور هزاران دستگاه ورود می‌کنند؛ برای ورود به بخش حمل و نقل ریلی سرمایه‌گذاری با مشکلاتی نظیر مجوزهای وزارت صنعت و معدن، بیمه،‌مالیات، تامین اجتماعی و سهم این ارگان و غیره مواجه هستند.

مدیرعامل انجمن صنفی شرکت‌های حمل و نقل ریلی اظهار داشت:‌ طبق بند 12 ماده 12 قانون مالیات بر ارزش افزوده سیستم حمل و نقل ریلی از این مالیات معاف است. در حالی که  از کل این صنعت مالیات بر ارزش افزوده اخذ می‌شود.

موسوی‌نژاد بیان کرد: اگر قرار است از توسعه ریلی کشور حمایت شود باید منبعی واحد و مقتدر تشکیل شده و اختیارات کافی در مورد تصمیمی‌گیری داشته باشد نه اینکه مثل چهارشنبه هفته گذشته در یک ناهماهنگی دولتی مشکلاتی برای شرکت‌های خصوصی رخ دهد و افزایش قیمت بلیط قطار زیر سوال برود.

وی با بیان اینکه مجوز افزایش نرخ‌های بلیط قطار از 25 آذر ماه صادر شده بود گفت: حتی کارشناسان سازمان حمایت هم می‌دانستند که افزایش متوسط 8 درصدی قیمت بلیط قطار هزینه‌های بخش ریلی را پوشش نمی‌دهند اما به این مسئله ورود کردند.

مدیرعامل انجمن صنفی شرکت‌های حمل و نقل ریلی گفت:‌بخش ریلی مسافری به گران‌فروشی متهم شد در حالی که سازما حمایت و سازمان تعزیرات حکومتی بخشی از دولت است.

موسوی‌نژاد با تأکید بر اینکه سرمایه‌گذار باید در ورود به صنعت ریلی اطمینان خاطر داشته باشد، گفت: برای توسعه ریلی نیازمند امنیت هستیم.

وی گفت:‌راه حل آینده توسعه حمل و نقل مسافری کشور فقط قطار سریع‌السیر است که باید دولت در این حوزه وارد شده و زیرساخت و حتی ناوگان را تأمین کند یا در این باره پرداخت یارانه داشته باشد.