به گزارش پارس،به نقل از تسنیمسید محسن طباطبایی مزدآبادی ، با اشاره به اینکه استمرار رکود در فضای اقتصادی می تواند تاثیرات تلخی برکیفیت زندگی خانوارهای شهری داشته باشد، گفت: متاسفانه آمارها نیز حاکی از ناهماهنگی میان دخل و خرج خانواده های ایرانی طی سال های گذشته است و با توجه به ادامه شرایط رکودی این مساله می تواند تشدید شود.
دبیر انجمن علمی اقتصاد شهری ایران با اشاره به اینکه در سال گذشته  هر خانوار ایرانی به طور متوسط سالانه بیش از 328 میلیون ریال هزینه داشته است، گفت: این هزینه ها نسبت به سال 92 رشد بیش از 15 درصدی را تجربه کرده است.
طباطبایی با اذعان به اینکه در مقابل هر خانوار ایرانی در سال 93 درآمدی بالغ بر 313 میلیون ریالی داشته است، افزود: بر این اساس می توان گفت دخل و خرج خانوارها به هم نمی خواند و شرایط رکودی نیز می تواند منجر به از دست رفتن دیگر منابع تامین هزینه مالی خانوارها به ویژه در کلان شهرها شود.
مدرس موسسه عالی آموزش بانکداری ایران به موضوع تاثیر شرایط رکودی براصناف شهری نیز اشاره کرد و با تاکید بر اینکه تعلل در اجرای طرح خرید اقساطی کالا منجر به تشدید رکود به ویژه در صنف لوازم خانگی شده است، افزود: به نظر می رسد علت اصلی تاخیر در اجرای این طرح تمهید مکانیسم‌های لازم برای اختصاص منابع بانکی به کالاهای تولید داخلی است.
طباطبایی با اشاره به اینکه تجربه فروش خودرو در بسته خروج از رکود نشان داد سیاست های مقطعی در بهترین حالت ممکن می تواند نقش یک مسکن را در فضای اقتصادی کشور باز کند و چاره خروج از رکود نیست، گفت: دولت می توانست به  جای تکیه بر تحریک طرف تقاضا به دنبال بهبود شرایط تولید با نگاه صادراتی باشد.
مدرس موسسه عالی آموزش بانکداری ایران در پایان با تاکید بر اینکه خانوارها و اصناف شهری متضررین اصلی در شرایط رکودی به حساب می آیند، خاطرنشان نمود: تعلل دولت در اجرایی سازی طرح خرید کالای ایرانی می تواند  صدمات جبران ناپذیری به بخش کسب و کارهای شهری وارد کند.