به گزارش پارس،به نقل از تسنیم، یک مقام ایرانی اعلام کرد، پس از آنکه دهلی نو از خط لوله انتقال گاز ایران به پاکستان و هند کنار کشید، مذاکراتی برای احداث یک خط لوله 4.5 میلیارد دلاری از زیر دریا تا گجرات هند در جریان است.
علیرضا کاملی، مدیرعامل شرکت ملی صادرات گاز ایران در نشست سیاست جهانی انرژی در هند گفت، برای احداث یک خط لوله از ساحل ایران از طریق دریای عمان و اقیانوس هند به گجرات، «مذاکرات مورد توجه جدی قرار دارد.»
به گفته کاملی، این خط لوله قرار است روزانه 31.5 میلیون متر مکعب گاز انتقال دهد و از تاریخی که موافقت های لازم انجام گیرد و موافقتنامه خرید و فروش گاز امضا شود، طی مدت دو سال احداث خواهد شد.
دهلی نو از سال 2007، به بهانه نگرانی های امنیتی و تجاری، از مشارکت در پروژه خط لوله 1036 کیلومتری انتقال گاز ایران به پاکستان و هند خودداری کرد، اما هرگز به صورت رسمی از این پروژه 7.6 میلیارد دلاری کنار نکشیده است.
کاملی در گفت و گو با خبرنگاران گفت، تهران در حال حاضر تنها بخش ایران به پاکستان خط لوله مذکور را دنبال می کند. 
وی افزود، اگر دهلی نو علاقمند باشد، خط لوله می تواند تا هند امتداد یابد. «اگر هند علاقمند باشد، ما قطعا می توانیم این مسئله را مد نظر قرار دهیم.»
«ما از مشارکت هند استقبال می کنیم.» وی اضافه کرد، در حال حاضر ایران در حال مذاکره با شرکت هندی ساوث آسیا گاز انترپرایز (اس ای جی ای) برای ساخت یک خط لوله در زیر دریاست.
بر اساس پیشنهاد مورد بحث، این شرکت 1400 کیلومتر از این خط لوله از منطقه انحصاری اقتصادی پاکستان عبور خواهد کرد. هر شرکتی که می خواهد از ایران گاز بخرد می تواند این خط لوله را اجاره کند.
سوبهود کومار، مدیر شرکت اس ای جی ای گفت: «شرکت از ایران گاز نخواهد خرید. شرکت اس ای جی ای ریاست یک کنسرسیوم بین المللی برای ساخت خط لوله را بر عهده خواهد داشت.»