ایجاد ۱۳۸ هزار فرصت شغلی در مناطق محروم
عضو هیأت مدیره بنیاد برکت گفت: 3 هزار و 259 میلیارد تومان در حوزه اشتغال در مناطق محروم سرمایهگذاری انجام شده و برای 138 هزار و 805 نفر فرصت اشتغال مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده است.
به گزارش پارس،به نقل از فارس عضو هیأت مدیره بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با اشاره به رشد نرخ بیکاری در روستاها، مناطق محروم و کمتر توسعهیافته کشور گفت: این بنیاد تاکنون گامهای مؤثری در جهت کاهش نرخ بیکاری و افزایش اشتغال در مناطق محروم کشور برداشته و مصمم است تا رسیدن به نقطه مطلوب، این فعالیتها را ادامه دهد.
سیدعلی موسوی در پاسخ به پرسشی درباره استراتژی و راهبرد این بنیاد برای محرومیتزدایی و اشتغالزایی در مناطق محروم افزود: استراتژی بنیاد برکت در راستای ارتقای توانمندی اقتصادی و کارآفرینی در مناطق کمتر توسعهیافته و محروم کشور است و این امر با توجه به ابعاد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جامعه تعیین و تکامل یافته است. همچنین طرحها و پروژههای توانمندسازی اقتصادی و کارآفرینی با جلب مشارکت سازمانهای غیردولتی و با استفاده از امکانات و تسهیلات بانکی به منظور ایجاد اشتغال پایدار در این مناطق، اجرایی میشود.
عضو هیأت مدیره بنیاد برکت تأکید کرد: در این راستا متنوعسازی مشاغل و شناسایی مشاغل جدید مورد نیاز در اجرای پروژهها، از اهمیت بالایی برخوردار بوده و بنیاد توجه خود را به صنایع کوچک تبدیلی، تکمیلی، فرآوری و نگهداری معطوف کرده است که در حقیقت صنایع پشتیبان سایر بخشهای تولید محسوب میشوند.
موسوی با اشاره به میزان بودجه هزینه شده به منظور توانمندسازی اقتصادی مناطق محروم و کمتر توسعهیافته کشور گفت: بنیاد برکت تا پایان مهر ماه امسال در 215 طرح توانمندسازی اقتصادی مشارکت داشته است.
وی افزود: همچنین بالغ بر 3 هزار و 259 میلیارد تومان در این حوزه در مناطق محروم سرمایهگذاری انجام شده و برای 138 هزار و 805 نفر فرصت اشتغال مستقیم و غیرمستقیم ایجاد شده است.
وی درباره راهکارهای بنیاد برکت برای توانمندسازی اقتصادی در مناطق محروم کشور، خاطرنشان کرد: ساز و کار ارتباط با کارآفرینان بومی و فعالان اقتصادی با بنیاد برکت مبتنی بر اصل اعتماد متقابل جهت بازتولید سرمایه اجتماعی لازم برای مشارکت در راستای سرمایهگذاری مشترک در طرحهای اقتصادی است.
موسوی تصریح کرد: ساختار روابط از پایین به بالا و براساس نیازهای جوامع پیرامونی و توانمندسازی آنان طراحی شده و از این نظر مدلی منحصر به فرد را مطابق با شرایط اجتماعی و فرهنگی مناطق محروم و کمتر توسعهیافته ایران فراهم کرده است.
خاطرنشان میشود بنیاد برکت در پی ابلاغ دستور مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) به رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به منظور محرومیتزدایی مناطق محروم از سال 86 با هدف اشتغالزایی پایدار و توانمندسازی این مناطق به عنوان نهادی عامالمنفعه فعالیت میکند.
ارسال نظر