مسنجر فیس بوک ابزار نقض حریم شخصی
بسیاری از شبکه های اجتماعی به علت احترام به حفظ حریم شخصی کاربران و کمک به محافظت از داده های خصوصی آنان امکان تماس افراد غریبه با هر کاربر را محدود یا ناممکن می کنند. اما ظاهرا فیس بوک برای این مساله چندان اهمیت قائل نیست.
به گزارش پارس؛ برنامه پیام رسان یا مسنجر فیس بوک که چند ماهی است آغاز به کار کرده به همه افراد امکان می دهد تا با فرد مورد نظرشان در تماس باشند حتی اگر دوست وی نباشند.
به گزارش تک تایمز، بسیاری از شبکه های اجتماعی به علت احترام به حفظ حریم شخصی کاربران و کمک به محافظت از داده های خصوصی آنان امکان تماس افراد غریبه با هر کاربر را محدود یا ناممکن می کنند. اما ظاهرا فیس بوک برای این مساله چندان اهمیت قائل نیست.
فیس بوک مدتی است که مسنجر و برنامه خود فیس بوک را در گوشی های همراه از یکدیگر جدا کرده و به همه کاربران مسنجر امکان می دهد برای یکدیگر پیام ارسال کنند، حتی اگر به هیچ شیوه ای به یکدیگر متصل نباشند.
استدلال مدیران فیس بوک این است که مسنجر فیس بوک قرار است به عنوان جایگزینی برای شماره تلفن عمل کند و همین طور که برقراری ارتباط تلفنی میان افراد آزاد است، حتی اگر انها یکدیگر را نشناسند باید ارتباط مسنجری هم به طور آزادانه ممکن باشد.
در این میان حامیان حریم شخصی معتقدند استدلال فیس بوک غیرقابل قبول است و باید میان حفظ حریم شخصی و ارتباطات آزاد توازن برقرار شود.
فیس بوک می گوید برای احترام به کاربران اگر پیام از سوی فردی غریبه ارسال شود پیامی برای پذیرش یا عدم پذیرش آن پیام به نمایش درمی آید تا کاربر تنها در صورت پذیرش پیام مربوطه را مشاهده کند. در این حالت برخی اطلاعات اولیه طرف مقابل مانند نام، شغل ، موقعیت مکانی و ... به نمایش درمی آید.
ارسال نظر