عدم افزایش قیمت جدید مسکن مهر
عضو هیئت مدیره شهرهای جدید راه و شهرسازی در باره افزایش قیمت مسکن مهر گفت: ما هیچ افزایش قیمت جدیدی نداشتیم ، موضوعی که در رسانه ها مطرح می شود مربوط به اعلام قیمت نهایی است و به جز دستورالعمل شماره سه که یک تعدیلی در قیمت کارهای ساختمانی پیمانکاران ایجاد می کرد؛ هیچ تغییر قیمتی صورت نگرفته است.
به گزارش پارس به نقل از خبرگزاری صدا وسیماحبیب اله طاهر خانی در گفتگو با رادیو گفتگو اظهار داشت : موضوع مربوط به اعلام نهایی قیمت ها است و در عمل افزایش قیمت جدیدی نداشتیم و قصد آن را را هم نخواهیم داشت.
عضو هیئت مدیره شهرهای جدید راه و شهرسازی گفت : افراد با دیدگاه های مختلف در این حوزه ها اعلام نظر می کنند و ممکن است اهداف خاصی هم داشته باشند اما آنچه وجود دارد این است که قیمت های مسکن مهر علی الحساب است و هنگامی که نزدیک نازک کاری و تحویل واحدها می شود قیمت ها تعدیل خواهد شد.
طاهرخانی در ادامه گفت: چارچوب قراردادهای اولیه با سازنده ها در بحث ساخت و محوطه سازی و خدمات رسانی و تسهیلاتی که در مساکن منظور می کنیم با قیمت نهایی اعلام می شود. یکی از مطالبات متقاضیان در شهرهای مختلف مسکن مهر این بود که قیمت نهایی اعلام شود که ما هم با تمرکز ویژه ای آن را اعلام کردیم. در اعلام قیمت نهایی جزء ملاحظات اساسی سیستم ما این است که تلاش کنیم در چارچوب و توان متقاضیان این موضوع صورت بگیرد.
وی با بیان اینکه شرایط کار در سایت های مسکن مهر متفاوت است ، گفت: یکی از این تفاوت ها متراژهای متفاوتی است که وجود دارد و همچنین از دیگر تفاوت ها شرایط کاری هر کدام از فاز ها است و ما در حد توانمان به حوزه های تأمین مالی از محل منابع داخلی شرکت ها ورود پیدا کردیم.
حبیب اله طاهرخانی همچنین در خصوص اولویت هایی که دارد ، گفت: مردم مشکلات متعددی از لحاظ خدمات روبنایی و زیربنایی دارند و تمرکز ما این است که این خدمات را برسانیم . فاز مسکن مهری که می سازیم تا زمانی که مدرسه، درمانگاه یا نانوایی نداشته باشد ارزش سکونت ندارد و اکنون از اولویت های ما تکمیل خدمات است.
این عضو هیئت مدیره شهرهای جدید راه و شهرسازی درباره اعتباراتی که برای زیرساخت ها هزینه می شود ، گفت: در شرایط فعلی زیرساخت ها مانند مدرسه، درمانگاه و راه ها از محل منابع داخلی شرکت های عمران هزینه می شود. مصوبه ای در سال 1392 مبنی بر اینکه وزارت راه و شهرسازی می توانند از محل منابع داخلی شان در این امور هزینه کنند وجود داشت.
وی همچنین به هزینه های زیرساختی مسکن مهر پردیس اشاره کرد و گفت: ما برای تأمین حداقل های سکونت مانند زیر ساخت های اولیه آب و برق و فاضلاب و خدمات روبنایی اولیه، آموزش، درمانگاه، مسجد، کلانتری و... فقط در شهر پردیس دوهزار میلیارد تومان باید هزینه کنیم.
طاهرخانی گفت: اخیرا موافقت نامه هزار میلیارد تومانی با بانک مسکن منعقد کرده ایم که منابع مالی در اختیار ما قرار دهد تا بتوانیم کارها را پیش ببریم.
طاهرخانی درباره جبران مشکلات انبوه سازان که اظهار داشتند قیمت تمام شده برای آنها بالاتر از قراردادی است که دارند ، گفت: وضعیت مسکن مهر دو بعد دارد. یک بعد متقاضیان هستند که تأمین کننده هستند و بعد دیگر انبوه سازان و پیمانکاران هستند که بر مبنای چارچوب قرادادهایی که بستند فعالیت دارند که می خواهند سود معقولانه ای از پروژه ها داشته باشند که با تورم 50- 60 درصدی مواجه شده اند و اصرار ما بر این است که باید به قرار دادی که منعقد کرده اند پایبند باشند.
وی افزود: بحث اصلی این است که باید چارچوب قرار دادشان اصلاح شود تا طلبکار شوند و در قالب منابع داخلی پرداخت ها صورت بگیرد و این دستورالعمل شماره سه برای خارج کردن مسکن مهر از بن بست توقف بوده است تا بخشی از مسائل و مشکلات پیمانکاران طرف اجرا حل شود. مطمئن هستیم که آنها سودی از مسکن مهر نمی برند و فقط در حدی است که بتوانند هزینه هایشان را تمام و پروژه ها را جمع کنند.
ارسال نظر