نان را به نرخ روز بخورید!
بر اساس گفته های معاون وزیر جهاد کشاورزی در حال حاضر افزایش قیمت مطرح نیست و قیمت نان همان قیمت سال گذشته است.
به گزارش پارس به نقل از هشت صبح، معاون وزیر جهاد کشاورزی در برنامه روزآمد که هرروز صبح از شبکه ۵ پخش می شود در مورد وضعیت تولید گندم کشور گفت:« امسال وضعیت خرید گندم خیلی خوب بوده است.
به صورت تضمینی ۷ میلیون ۸۶۰ هزار تن گندم خریده ایم به که به ۸ میلیون تن نیز خواهد رسید.
پارسال ۶.۷ میلیون تن خرید داشتیم که امسال نزدیک به ۸ میلیون تن می توانیم بخریم؛ یعنی رشد قابل توجه خواهیم داشت. »
او نیاز نیاز مصرفی خبازان کشور را ۸ میلیون تن عنوان کرد و گفت:« به اندازه نیاز کشورمان تولید کرده ایم و امسال نیازی به واردات گندم نخواهیم داشت. »
معاون وزیر جهاد کشاورزی در بخشی از توضیحات خود درباره گلایه هایی که در باب صادرات آرد وجود دارد گفت:«اتفاقا تشویق می کنیم.
اگر کسی بتواند گندم را خودشان بخرد یا از ما به صورت امانی تحویل بگیرد و تبدیل به آرد کند ارزش افزوده ایجاد کند و برای کشور ارز آوری داشته باشد ما کمک می کنیم؛ از این کار استقبال می کنیم .
بنابراین کارخانجات آرد از امروز آمادگی داشته باشند برای صادرات آرد و ما کمک می کنیم که این کار انجام شود و ارز آوری برای کشورمان را به دنبال داشته باشیم.»
وی در پاسخ به جایگزین کردن محصولات استراتژیک و دستور کار قرار داد آن ها به جای محصولاتی که تولید آن تعریف اقتصادی ندارند گفت:« می توان این کار را انجام داد اما مقداری مدیریت و انگیزه می خواهد که برای گندم تقریبا این کار را انجام داده ایم.
یعنی در حال حاضر با توجه به قیمت خرید تضمینی قیمت نسبت خوبی است و قیمت گندم تضمینی ما از گندم وارداتی بیشتر است و برای کشاورزان صرف می کند.
در حال حاضر افزایش تولید گندم نسبت به سال گذشته و دوسال گذشته مبین همین واقعیت است.»
قنبری درباره افزایش قیمت نان در سال جاری گفت:«در حال حاضر افزایش قیمت مطرح نیست. قیمت نان همان قیمت سال گذشته است. ما یارانه می دهیم و گندم نزدیک به ۱۲۰۰تومان می خریم و ۶۶۵ تومان به کارخانجات آرد می دهیم که به خبازان بدهند.
بنابراین افزایش قیمت مطرح نیست. منتها مباحثی از نظر کارشناسی وجود دارد که ما بتوانیم قیمت هارا به صورت آزاد در بیاوریم و مازاد درآمد را به افراد نیازمند بدهیم با اینکه در بحث یارانه ها وجود دارد که این کار صرف و صلاح کشور است و از هدر رفتن نان پرهیز می شود و از قاچاق آن پرهیز می شود.»
قشر نیازمند در زیر چرخ های توسعه له میشوند - سوال
آیا این قشر حق حیات ندارند؟
آیا نمیتوان شیب توسعه را ملایم تر کرد تا اقشار فقیر جامعه هم از یک زندگی نسبتا" متوسط و آرام برخوردار باشند؟
آیا توسعه مهمتر است یا انسان و کرامت و آبرو و جان انسان؟
گرانی هایی که عمده آنها به دست مبارک دولت یا به اذن دولت صورت میگیرد بلای جان اقشار آسیب پذیر جامعه است و ...
آنانی که میتوانند نان را به نرخ روز یا به نرخ ساعت بخورند تعدادشون شاید 20% جامعه باشه نه بیشتر - و آنها کسی نیستند مگر ... !!