به گزارش پارس به نقل از ایسنا، بهای نفت برنت با 19 سنت کاهش به 48 دلار و 42 سنت در هر بشکه رسید و نفت سبک آمریکا با 18 سنت کاهش 43 دلار و 69 سنت در هر بشکه معامله شد. نفت آمریکا در ساعاتی از معاملات امروز تا 43 دلار و 35 سنت در هر بشکه سقوط کرد.

نفت برنت و نفت آمریکا هر دو شش هفته متوالی کاهش قیمت را تجربه کرده‌اند که به دلیل اشباع بازار بوده است.

واردات نفت چین در ماه ژوئیه نسبت به ژوئن 4.1 درصد افزایش یافته است، اما این افزایش با کاهش 8.3 درصدی در میزان صادرات این کشور همراه بوده است.

کارستن فریچ تحلیلگر نفتی موسسه کامرز بانک در فرانکفورت گفت: بازار بیشتر روی آمار کلی چین که بسیار ضعیف هستند متمرکز است. به نظر می‌رسد فعالیت اقتصادی در چین به سمت رکود پیش می‌رود.

وی افزود: صرفنظر از شدت واردات نفت، این مسئله در حال اعمال فشار روی قیمت‌ها است.

فریچ گفت: چین احتمالا از کاهش قیمت نفت بهره برده تا ذخایر خود را پر کند. از زمان شروع ماه اوت علائمی وجود داشته مبنی بر اینکه تقاضای نفت آسیا رو به کاهش است.

الیور جاکوب تحلیلگر نفتی در موسسه پتروماتریکس سوئیس به این حقیقت اشاره کرد که ابرنفتکش پادشاه دریا که در ماه ژوئیه از دریای شمال عازم کره جنوبی شد، همچنان در اروپا باقی مانده است.

وی افزود: چین در حال فروش محموله‌های نفتی آنگولا است و صحبتهایی مبنی بر کاهش فعالیت در پالایشگاه‌های آسیایی مطرح شده است.

در همین حال به نظر اشباع بازار نفت همچنان ادامه خواهد داشت.

شرکت خدمات نفتی بیکرهیوز روز جمعه اعلام کرد که تعداد دکلهای حفاری نفت در آمریکا شش مورد افزایش یافته است. شرکتهای حفاری در سه هفته گذشته 32 دکل اضافه کرده‌اند.

تحلیلگران می‌گویند: افکار منفی در بازار احتمالا تا زمان واکنش عرضه‌کنندگان ادامه خواهد یافت.

جاکوب گفت: کاهش قابل توجهی اتفاق افتاده است. اما این کاهش تا کجا می‌تواند ادامه پیدا کند. اکنون به سطحی رسیده‌ایم که قیمت‌های کنونی تاثیر منفی روی تولید آتی خواهند داشت.