به گزارش پارس،مدیرعامل اتحادیه فروشندگان لبنیات در گفت‌و‌گو با تسنیم گفت: با توجه به ابلاغ افزایش ۱۰درصدی قیمت فرآورده‌های لبنی صنعتی این افزایش قیمت در بیشتر برند‌ها اعمال شده است.

علی رجبی با اعلام این خبر ابراز کرد: افزایش ۱۰درصدی قیمت فرآورده‌های لبنی در بیشتر برند‌ها اعمال شده است و وزیر صنعت نیز بر آن صحه گذاشته اما این افزایش قیمت در برخی از برند‌های صنایع لبنی معلق مانده است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به لزوم افزایش ۱۹۰ تومانی قیمت شیر خام به‌منظور جلوگیری از ضرر و زیان دامداران، بهتر بود که دولت این مابه‌التفاوت را در قالب یارانه شیر به دامداران پرداخت می‌کرد تا از افزایش فرآورده‌های لبنی در جامعه جلوگیری می‌شد.

مدیرعامل اتحادیه فروشندگان لبنیات، با بیان اینکه افزایش قیمت سالانه لبنیات مصرف شیر را در جامعه کاهش داده است، ادامه داد: در صورتی که مابه‌التفاوت نرخ شیرخام دامداران به‌طرق مختلف مانند اعطای علوفه تأمین شود از کاهش سرانه مصرف لبنیات در جامعه جلوگیری به عمل می‌آید.

وی درباره دلایل عدم اجرای طرح مشترک اصناف برای خودداری از عرضه لبنیات خارج از قیمت مصوب که قرار بود در سال جاری اجرا شود، اظهار داشت: از آنجا که لبنیات جزو کالا‌های اساسی به حساب می‌آید عدم عرضه آن به هر دلیل توسط اصناف تخلف به حساب آمده و سازمان تعزیرات حکومتی با آن برخورد می‌کند، به همین منظور عملاً اجرای طرح مشترک اصناف برای عدم عرضه فرآورده‌های لبنی خارج از سقف مجاز، بی‌نتیجه ماند.