ورود قوه قضائیه به مدیریت منابع آب
معاون وزیر نیرو با اعلام اینکه ازجمله مشکلات حوضههای آبریز عدم اجرای مقررات و حاکمیت افسارگسیخته است، گفت: اگر قوه قضائیه و سایر مسئولان محلی یاری نکنند، وزارت نیرو بهتنهایی نمیتواند در این طرحها موفق شود.
بهگزارش پارس به نقل از تسنیم، رحیم میدانی در نشست شورای هماهنگی مدیریت بههمپیوسته منابع آب حوضه آبریز رودخانه سفیدرود، از نشست شورای هماهنگی حوضه آبریز زایندهرود بهعنوان یک تجربه موفق یاد کرد و افزود: اگر قوه قضائیه و سایر مسئولان محلی یاری نکنند، وزارت نیرو بهتنهایی نمیتواند در این طرحها موفق شود.
معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا یادآور شد: اگر همچون گذشته آب کشور را مدیریت کنیم و این روند ادامه یابد، با مشکلات بسیار حادی روبرو میشویم و تمام بخشهای شرب و صنعت و کشاورزی دچار صدمههای جبرانناپذیری میشوند.
وی با بیان اینکه اگر چارچوبها رعایت نشود، مطمئنا حوضههای آبریز دچار مشکل خواهند شد، افزود: ازجمله مشکلات حوضههای آبریز عدم اجرای مقررات است.
میدانی با اشاره به شرایط بحرانی سفرههای زیرزمینی، ادامه داد: اگر طبق قوانین و مقررات عمل نکنیم و با مدیریت مناسب از منابع آب حراست نکنیم، برداشت از آبهای سطحی نیز وضعیت بدتری از آبهای زیرزمینی خواهد داشت.
وی هدف اصلی از تشکیل شورای هماهنگی مدیریت بههمپیوسته منابع آب حوضههای آبریز را ساماندهی منابع آبی ذکر کرد و افزود: با تشکیل شورای هماهنگی درصدد هستیم اصول و مقررات را اجرایی کنیم تا بتوانیم باقیمانده منابع آبی موجود را مدیریت کنیم.
معاون آب و آبفای وزیر نیرو با بیان اینکه شورای هماهنگی حوضه آبریز زایندهرود تجربه موفقی بوده است، افزود: تصمیمگیریها در میزان برداشت آب و همچنین انتخاب و ساماندهی کشت مناسب با اقلیم استان موجب موفقیت این طرح شده است.
وی با بیان اینکه ما اکنون درصدد پیاده کردن طرح تعادلبخشی منابع آب زیرزمینی هستیم، اظهار داشت: حضور استانداران و مدیران استانی در تمام طرحها ازجمله اجرای تصمیمهای شورای هماهنگی حوضههای آبریز و از جمله حوضه آبریز سفیدرود موثر است و میتواند وزارت نیرو را در ساماندهی و اجرای طرحها بهصورت کارا یاری کند.
وی ادامه داد: عزم و همت وزارت نیرو در این سمت و سیاق است که درباره حراست از منابع آبی و ایجاد امنیت کامل آبی از هیچ پشتیبانی مادی و معنوی درباره برنامههای آب کشور دریغ نکند.
ارسال نظر