اگر موبایل دست دوم می خرید به این نکات توجه کنید
برخی خرید یک موبایل پیشرفتهتر را به داشتن موبایل نو ترجیح میدهند و شاید خرید تلفن همراه دست دوم روش خوبی برای صرفهجویی در هزینهها باشد، اما بازار موبایلهای دست دوم پر است از تلفنهای دزدی که قفل شده و البته تلفنهای خرابی که کاراییهایشان را از دست دادهاند.
برخی خرید یک موبایل پیشرفتهتر را به داشتن موبایل نو ترجیح میدهند و شاید خرید تلفن همراه دست دوم روش خوبی برای صرفهجویی در هزینهها باشد، اما بازار موبایلهای دست دوم پر است از تلفنهای دزدی که قفل شده و البته تلفنهای خرابی که کاراییهایشان را از دست دادهاند.
به گزارش پارس به نقل از ایسنا، تنها ویژگی خرید یک تلفن همراه کارکرده، قیمت مناسب آن است و در عین حال برای بهره بردن از یک قیمت مناسبتر باید وجود ریسکهایی را نیز احتمال داد چراکه موبایل دست دوم معمولا از گارانتی خارج شده است و بنابراین مسئولیت هر مشکلی، با خریدار خواهد بود.
وبسایت lifehacker، در گزارشی به افرادی که تصمیم دارند یک موبایل دست دوم خریداری کنند توصیههایی کرده است که از آن جمله میتوان به «قفل نبودن» تلفن همراه اشاره کرد.
پیش از خرید موبایل کارکرده بهتر است مطمئن شوید که موبایل قفل نباشد و تمام پسوردهای مورد نیاز برای استفاده از آن به خصوص در تلفنهای اپل را از فروشنده یا صاحب قبلی تلفن دریافت کنید.
از سوی دیگر لازم است قیمت تلفن دست دوم را با قیمت موبایلهای نو موجود در بازار که ممکن است ویژگیهای مشابهی داشته باشند، مقایسه کنید تا در صورت امکان با همان بودجه، یک موبایل نو با ضمانتنامه بخرید.
اما برای کسانی که تلفن همراه هوشمند دوست دوم خریداری میکنند، توجه به نکات بیشتری پیشنهاد میشود، تا آنجا که لازم است برای خرید یک تلفن هوشمند، کابل شارژ، لپتاپ، سیمکارت، سیم هدفون و microSD خود را همراه داشته باشید و به محض دریافت تلفن و پیش از پرداخت، موارد زیر را بررسی کنید:
1. ظاهر تلفن همراه را چک کنید: لازم است بدنه موبایل صفحه نمایش و لنز دوربین به خوبی بررسی و وجود خش یا خوردگی در هر کدام از قسمتها وجود دارد، مشخص شود. همچین باید مطمئن شوید که تلفن همراه آبخوردگی ندارد، علاوه بر آن بهتر است در صورت امکان نگاهی نیز به باتری موبایل بیندازید. همچنین هر قسمتی از موبایل که قابل باز کردن باشد لازم است باز شود تا بتوانید داخل آن را چک کنید.
2. همه پورتها را بررسی کنید: سیم هندزفری خودتان را به موبایل وصل کنید و به یکی از فایلهای داخل آن گوش بدهید، کابل شارژ را نیز به لپ تاپ وصل کنید، اگر تلفن با لپتاپ شارژ بشود با پریز نیز شارژ خواهد شد.
3. سیم کارت را داخل تلفن قرار دهید: با تلفنی که قرار است بخرید، تماس تلفنی برقرار کنید، با آن یک پیامک بفرستید و به اینترنت وصل شده و یک وب سایت را باز کنید. این کار بهترین روش برای این است که مطمئن شوید قسمتهای اصلی تلفن به خوبی کار میکند.
4. کد تست موبایل را وارد کنید: هر تلفن هوشمندی یک کد سرویس دارد که با وارد کردن آن میتوانید به فهرستی برای چک کردن بخشهای مختلف سختافزاری و نرمافزاری تلفن دسترسی پیدا کنید. برای پیدا کردن این کد کافی است مدل تلفن مورد نظر خود را در گوگل جستوجو کنید.
برای مثال به محض وارد کردن کد *#0*# در شمارهگیر Samsung Galaxy S3 تلفن شروع به چک کردن بخشهای مختلف از جمله صفحه نمایش، صفحه لمسی، اسپیکر، دوربینها، ویبره، سنسور و بسیاری از بخشهای دیگر خود میکند.
ارسال نظر