نظر وزیر کار درباره بنگاههای زود بازده
وزير كار ميگويد طرحهاي زودبازده دولت نهم غلط نبوده بلكه اجراي آن نادرست بود. در دو سال اخير در واحدهاي خُرد ۲۰۰هزار شغل ايجاد شد. كفش، پوشاك و چرم صنايعي است كه ربيعي معتقد است ظرفيت ۵۰۰هزار شغل را دارد.
به گزارش پارس به نقل از مهر، علي ربيعي، وزير تعاون، كار و رفاه با اشاره به برخي اقدامات صورت گرفته در زمينه اشتغالزايي و شناسايي ظرفيتهاي جديد در اين بخش گفت: تورم تك رقمي آرزوي چهار دهه اقتصاد كشور بوده و تحقق اين مهم تا پايان فعاليت دولت تدبير و اميد محال نيست.
رشد ۳ درصدي تا پايان سال ۹۳ را در پيش داريم و اين رشد ميتواند در بخشهاي سرمايه بَر باشد كه اشتغالزا نيست.
وزير كار با اشاره به تخصيص منابعي از محل هدفمندي يارانهها بيان داشت: ۶ هزار ميليارد تومان به توليد تخصيص يافت كه ۵ هزار ميليارد تومان آن از محل هدفمندي يارانههاست و هزار ميليارد تومان آن را هم دولت براي توسعه اشتغال در نظر گرفته است.
وي گفت: دولت ۲۴۰ هزار شغل از دست رفته را نجات داد.
درخصوص اشتغال دو نظريه وجود دارد كه يكي از طريق رشد بالاي اقتصادي تحقق مييابد و ديگر اينكه ميتوان با مداخله در بخشهاي كوچك، اشتغال را در كشور توسعه داد.
ربيعي ادامه داد: از طريق ياد شده اشتغال ميتواند به شكل بنگاههاي خُرد و متوسط تحقق يابد.
وي با تأكيد بر اينكه سياست بنگاههاي زودبازده غلط نبوده بلكه روش اجراي آن نادرست بوده است، گفت: در همين دوره دو ساله ۲۰۰ هزار شغل در بنگاههاي خُرد ايجاد شده است.
وزير كار معتقد است: در زمينه فناوري اطلاعات آيتي و گردشگري ميتوانيم مشاغل زيادي ايجاد كنيم كه در كنار آن صنايع دستي توسعه مييابد.
ربيعي با تأكيد بر اينكه سياست دولت يازدهم حمايت از توليد است، گفت: در دولتهاي نهم و دهم كه ۷۵۰ميليارد دلار درآمد ارزي داشت، كاري صورت نگرفت.
ارسال نظر