به گزارش پارس به نقل از فارس، پایان مذاکرات جاری بین ایران و گروه 5+1 سه گزینه احتمالی خواهد داشت، یا توافق حاصل می شود، یا توافق موقت فعلی تمدید شده و یا طرف های مذاکره از رسیدن به توافق ناامید می شوند.

بنا به گزارش استار پرس، با موفقیت مذاکرات، به دلیل کنار رفتن تحریم ها از یک سو و تغییر رویکرد حداقل ظاهری غرب نسبت به ایران از سوی دیگر، عربستان مجبور خواهد بود به اقدامات خود سرانه خود در اوپک پایان دهد.

 

با افزایش همکاری عربستان، ایران و روسیه، به عنوان سه قطب اصلی صادرات نفت و اوپک، می توان انتظار داشت عرضه نفت با موافقت عربستان کاهش یافته و قیمت ها به سمت تعادل گام بردارند.

در حال حاضر عدم همکاری عربستان سعودی با دیگر کشورها مانند روسیه و ایران،‌یکی از اصلی ترین دلایل عدم تغییر روند نزولی قیمت نفت است.

علی رغم مخالفت های موجود حتی از داخل حکومت عربستان نسبت به سطح بالای تولید نفت این کشور و پایین آمدن متعاقب قیمت جهانی طلای سیاه، عربستان همچنان سطح تولید خود را با هدف افزایش فشار اقتصادی ناشی از کاهش درآمدهای نفتی بر روسیه و تا حدودی ایران ادامه می‌دهد.

در صورت تمدید مذاکرات کنونی نیز نمی توان تغییرات اساسی را نسبت به شرایط کنونی در قیمت نفت انتظار داشت. چرا که در اصل ماجرا تغییری ایجاد نشده و کشورها رویکرد یک سال گذشته خود را نسبت به ادامه مذاکرات حفظ خواهند کرد.

اما با حصول توافق می توان نسبت به تغییر روند فعلی نزولی قیمت نفت به سوی صعود امیدوار بود.