واکنش به نقلقول «مناظره» از طیبنیا
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی نسبت به نقل قول ناقص از وزیر امور اقتصادی و دارایی در برنامه مناظره شبکه یک در روز جمعه گذشته با صدور اطلاعیه ای واکنش نشان داد.
به گزارش پارس ، مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی نسبت به نقل قول ناقص از وزیر امور اقتصادی و دارایی در برنامه مناظره شبکه یک در روز جمعه گذشته با صدور اطلاعیه ای واکنش نشان داد.
در این اطلاعیه آمده است؛ در خلال برنامه مناظره روز جمعه(۹آبان) که از شبکه یک سیما پخش شد در بخشی از برنامه به نقل از وزیر امور اقتصادی و دارایی گفته شده است: "افزایش قیمتها در بورس حباب گونه بود و به همین دلیل دولت تصمیم گرفت برای جلوگیری از تبعات احتمالی آن ورود پیدا کند".
بیان این نقل قول در حالی است که دکتر طیب نیا از نخستین روز وزارت خود تا به امروز از واژه "حباب قیمتی" در موضوع بورس استفاده نکرده است. در ادامه این بیانیه آمده است: متاسفانه نقل قول انجام شده به استناد مطالب غیردقیق و ناقص منتشر شده از سوی برخی رسانه ها به نقل از وزیر اقتصاد در تاریخ ۲۶ بهمن ماه ۹۲ در جمع مدیران سازمان بورس و اوراق بهادار، مدیران شرکتهای سرمایه گذاری و فعالان بازار سرمایه صورت گرفته است.
در واقع دکتر طیب نیا در آن نشست اظهار داشتند: " افزایش قیمت ها(در بورس) بی رویه بود و به همین دلیل دولت تصمیم گرفت در جهت پیشگیری از تبعات احتمالی آن ورود پیدا کند."
همانگونه که مشخص است وزیر امور اقتصادی و دارایی در آن سخنان از افزایش بی رویه قیمت برخی سهام سخن گفته بودند و به هیچ وجه از مفهوم یا منطوق کلام ایشان نمی توان "حباب" در بازار بورس را استخراج کرد.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: انتظار می رود مراجع رسمی و رسانه های معتبر برای نقل قول از وزیر امور اقتصادی و دارایی و موضوعات مرتبط با این وزارت خانه با مراجعه به درگاه رسمی سازمانی این وزارتخانه به آدرس mefa.ir و یا شبکه اخبار اقتصادی و دارایی ایران به آدرس shada.ir مراجعه و از درستی مطالب منتشره اطمینان حاصل کنند.
پنجاه و سومین برنامه مناظره شبکه یک سیما با موضوع "دلایل نوسانات اخیر در شاخص بورس" جمعه گذشته پخش شد.
همچنین در این مناظره این پرسش که "حدس می زنید سرمایه گذاری در کدام بازار تا سال آینده بازدهی بالاتری دارد؟" برای پاسخگویی مردم مطرح شد که "ساخت و ساز مسکن" به عنوان گزینه اول با ۵۱.۷۳ درصد، "سپرده بانکی" به عنوان گزینه دوم با ۲۶.۳۶ درصد و "خرید سهام از بورس" به عنوان گزینه پایانی با ۲۱.۱۹ درصد انتخاب شدند.
بررسی این موضوع که "آیا نوسانات شاخص بورس در ده ماهه گذشته ناشی از تصمیمات دولت و مجلس بوده و یا عوامل دیگری داشته است؟" محوری ترین بحث این برنامه بود که با حضور بهمن آرمان، رئیس پیشین اداره مطالعات و بررسی های بورس تهران؛ محمد حسن نژاد، نماینده مجلس و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس؛ سید علی حسینی، رئیس بورس انرژی به نمایندگی از سازمان بورس و اوراق بهادار؛رضا راعی، اقتصاددان و استاد دانشگاه و علیرضا عسگری مارانی، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری ملی ایران مورد بررسی قرار گرفت.
ارسال نظر