ردپاي آلودگي در چايهاي صادراتي هند به ايران
ظاهرا قرار نيست بخش صنايع غذايي روي آرامش را به خود ببيند و هر از گاهي وجود مادهاي سمي و سرطان زا موجب ميشود شرايط يكي از مواد غذايي با اما و اگر مواجه شود.
به گزارش پارس به نقل از مهر، طي يكي دو سال اخير بارها خبرها حكايت از وجود آرسنيك در برنجهاي هندي داشت؛ امري كه موجب شد در مقاطع مختلف بازار برنج دستخوش تغييرات متعدد شود كه حتي اين تغييرات منجر به افزايش و كاهش قيمتي برندهاي مختلف برنج نيز شد.
طي يكي دو هفته اخير نيز وجود روغن پالم در محصولات لبني باز هم اين بخش را متحول كرد تا جايي كه بالاخره حكم به عدم استفاده از روغن پالم در تمامي محصولات لبني از ابتداي شهريورماه داده شد و حال كه پرونده اين موضوع بسته شده است به يكباره موضوع سمي بودن چايهاي وارداتي از هند بر سر زبانها رانده شده است؛ امري كه از سوي آياي ان اس، بزرگترين پايگاه خبري مستقل هند مطرح شده است.
اين پايگاه خبري اعلام كرد: چايهاي موجود در بازار هند و چايهاي صادراتي اين كشور به ايران و برخي كشورها داراي باقيمانده سموم آفتكش است. برندهاي برجسته چاي هند كه در بازارهاي داخلي و خارجي عرضه شده است، داراي باقيمانده سموم افتكش است. با اين حال، هيات چاي هند با رد اين اتهام اعلام كرد كه چاي هند كاملا سالم است و با استانداردهاي بالاي جهان مطابقت دارد.
چقدر وطن فروشی؟ وقتی کشور ما چایی صد در صد اورگانیک دارد این خیانت ما ایرانیها نیست که چای وارداتی مصرف کنیم؟ من دو سال مصرف چای خود را از خارجی به ایرانی تبدیل کردم شاید اولش با ذاعقه ام به دلیل شیطنت تولید کنندگان چای های خارجی در تغیر ذاعقه ما ایرانی ها سخت بود ولی الان امکان خوردن چای خارجی که ترکیبی از رنگها و طعمهای شیمیای است را ندارم. بیاید با خرید چای ایرانی هم به فکر سلامتی خود باشیم و هم اشتغال زنان و مردان روستای در شمال کشور. حیف نیست با دست خود به خود و جامعه ضربه می زنیم . پس غیرت ایرانی این فرزندان کوروش کبیر کجا رفته؟