به گزارش پارس به نقل ازروابط عمومی وزارت نفتهوشنگ ایزدی رئیس حراست وزارت نفت با بیان اینکه اسناد و اطلاعات نباید افشا شوند، اظهار کرد: اسناد و اطلاعات طبقه بندی شده امانتی است نزد کارکنان و مدیران و هر کس آن را افشا کند، مطابق قانون با او برخورد می شود.

وی افزود: حراست در کارها پیشگیری را مقدم بر پیگیری قرار داده است، البته پیگیری را نیز فراموش نمی کند.

وی با بیان این که کارکنان بخش حراست از کرامت نیروی انسانی حفاظت و از مدیران زحمتکش قدردانی می کنند، گفت: عملکرد بخش حراست در سال ۹۲ مثبت بوده است.

به گزارش فارس، اخیرااسناد غیر محرمانه‌ای از صنعت نفتدر رد ادعای آلایندگی بنزین پتروشیمی و در اثبات آلایندگی بیشتر بنزین پتروشیمی وارداتی در رسانه‌ها منتشر شده است.

بر اساس این گزارش علیرغم آنکه شرکت‌های خارجی فعال در ایران همواره به اطلاعات نفتی ایران دسترسی داشته‌اند این اطلاعات در داخل کشور محرمانه تلقی می‌شود بگونه‌ای که کارشناسان داخلی حتی از مشاهده الگوی قراردادهای بیع متقابل و همچنین خود قراردادهای بیع متقابل با شرکت های خارجی محروم بوده‌اند.

اکبر ترکان در گفت‌وگوییبا فارس در سال ۸۹ گفته بود: «چیزهایی محرمانه است که به امنیت و امثال آن مربوط می‌شود. اما آیا در مورد مسائل و اطلاعاتی که در اختیار یک شرکت خارجی قرار دارد می‌توان گفت که برای مجلس شورای اسلامی کشورمان محرمانه محسوب می‌شود؟ محرم‌ترین‌ نهاد کشور مجلس است و چه طور ممکن است اطلاعاتی در اختیار یک شرکت خارجی باشد اما به رئیس مجلس بگوییم این اطلاعات محرمانه است و در اختیار شما قرار نمی گیرد.

محرمانه بودن هم تعریف مشخص خود را دارد و می‌توان در شورای عالی امنیت ملی حدود آن را تعریف کرد به ‏گونه‌ای که مشخص شود چه نقاطی و به چه دلیل محرمانه است.»