به گزارش پارس به نقل از تسنیم، رئیس شعب قم بانک مهر اقتصاد که در دیدار با آیت‌الله حسینی بوشهری سخن می‌گفت، اظهار کرد: در سال گذشته 2227 میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه به 335 نفر پرداخت شده است و از سوی دیگردر بخش مشارکت‌های اقتصادی، 1337 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است تا برای تولید مصرف شود.

محمد رضا پاطلا با اشاره به دیگر فعالیت‌های بانک مهر اقتصاد، افزود: در زمینه عقود مبادله‌ای 223 میلیارد برای خرید و مبادله به 1473 پرداخت شده است و از سوی دیگر در راستای نامیده شدن سال 93 به‌عنوان فرهنگ و اقتصاد، برنامه‌ای برای حمایت از تولید در 13 عرصه به عهده این بانک نهاده شده است که حمایت از تولیدات کشاورزی و دام‌پروری را به عهده گرفته‌ایم.

رئیس شعب بانک مهر اقتصاد در قم تصریح کرد: 228 میلیارد ریال در راستای توسعه اقتصاد مقاومتی پرداخت‌شده است و 225 میلیارد ریال در قالب عقود اسلامی به تولیدکنندگان داده شده است.

پاطلا افزود: در بخش توسعه بانکداری اسلامی، 21 هزار نفر ساعت کلاس برای آموزش بانکداری اسلامی برای اعضای بانک از سراسر کشور داشته‌ایم و 2650 نفر ساعت کلاس بصیرت افزایی برای پرسنل قم برگزار شده است.

وی خاطرنشان کرد: 300 نفر از طلاب حوزه علمیه قم و بیوت مراجع هفته‌ای 2 روز در مرکز تحقیقات در حال دیدن آموزش بانکداری اسلامی هستند و در همین راستا نمایشگاه بانکداری اسلامی به مدت 3 روز در فیضیه برگزار شد تا طلاب ببینند که آیا واقعاً بانکداری اسلامی را انجام می‌دهیم یا نه.

رئیس شعب بانک مهر اقتصاد در قم با اشاره به توسعه فرهنگ قرض‌الحسنه، اظهار کرد: در کل کشور و حتی در قم، بحث فرهنگ قرض‌الحسنه کمرنگ شده است و و این فرهنگ باید با استفاده از توان علما و تبلیغات، تقویت شود.

وی افزود: از سوی دیگر نمی‌توان از پول‌هایی که برای سپرده‌گذاری به بانک سپرده شده است، وام قرض‌الحسنه داد و باید از سپرده‌های قرض الحسنه این کار را انجام داد که بانک مهر اقتصاد در قم 3 برابر این سپرده‌ها از منابع شعبه مادر خود در تهران، این کار را انجام داده است.